Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sob 06 Lis, 2004 15:43
No dość prawdopodobnie,bo osobą ta jest mindi10.
KleO-no ja rozumiem raz,czy dwa każdemu się zdarza ale bez przesady! W kazdym temacie? Możecie tak sobie robić w "Testach" a jesli chcecie sie pośmiać to w "Humorze" gdzie licznik nie jest nabijany ale nie tutaj! Od jakiś paru minut usuwam tylko Twoje posty KleO...Naprawdę to jest męczące...Wchodze na forum 2,góra 3 godziny w tygodniu kiedy mam trochę luzu od szkoły a tu zamiast czytać muszę co chwile coś usuwać!
Może swoje też byś usunęła? Np. ten! Jeszcze może usuniesz przez 'przypadek' jakiś mój post. Ja nie rozmawiam na tematy niepotrzebne, tylko na tematy dojrzewania, a ja nie jestem moderatotem tego forum i nie mam możliwości sprawdzania osobom IP. Zresztą jak możesz powiedzie.ć, bo moje posty tylko usuwasz, jak też udział w tej rozmowie bierze mycha92. Może byś się zastanowiła co ty robisz =/
Swoje też pousuwaj, bo to nie ja zaśmiecam forum, tylko Ty, bo ty zaczynać mieć pretesje i to Ty się kłócisz, a nie ja. To, że jesteś moderatorem, to nie znaczy, że innymi będziesz tak pomianać, i że Ty wszytskim tutaj rządzisz.
Wysłany: Sob 06 Lis, 2004 16:11
<histeryczny napad śmiechu>
KleO wskaż mi proszę ja Cię post,w którym nabijałam posty.
Poza tym zaraz Ci wszystko wytłumaczę. Usówam posty typu :"Och KleO123 zamknij się już!" kiedy post KleO123 został już usuniety,rozumiesz? Np. tamta Kleo123 robiła sobie jaja, ty napisalaś taki krótki post,ktoś usunął jej post,ale Twój zostawił. Taki post nie ma już sensu dlatego go usunęłam. A mycha92 pisze coś na temat a potem dodaje "Kleo123 jesteś załosna" czy coś w tym stylu, rozumiesz? Off-topiców wszystkich nie usuwam,bo prawie wszystkie pisane posty(ostatnio) przez Ciebie i Mychę są offtopami. A co do ostatniej części postu-niestety,ale zostałam wybrana,by tutaj rządzić i muszę pisać Wam upomnienia,usuwać posty itp. Jeśli coś jest jeszcze nie jasne-bardzo zabraszam na PW.
Ha, ha, ha, ale ja nie pisałam 'Och, KleO123, zamknij się!', nie jestem taka delikatna :/
A co by było, gdyby ktoś się podszywał pod Ciebie? Pozwoliłabyś sobie na to? Ja byłam wkurzona, więc to zrozum, a jak masz rządzić, to rządź, tylko bądź nad tym opanowana i nie przesadzaj, bo właścicielką forum nie jesteś
Femme Fatale Gość
Wysłany: Sob 06 Lis, 2004 16:23
Młodsza ode mnie prawie o 6 lat, a wyższa. Ktoś tu chyba ściemnia. No ale nie kwestionuję tego posta. W każdym bądź razie, pachy już niedługo pozostaną gładkie.
Wysłany: Sob 06 Lis, 2004 19:02
Gothic-Dziękujemy słonko za informacje,wiemy o tym gdyż jesteśmy na forum nieznacznie dłużej od Ciebie i sobie własnie wszystko na GG wytłumaczyłyśmy więc Twój post po porstu jest ZBĘDNY.