| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
dredki? <yes>!

Jakie lubisz włosy u chłopców? :>
krótkie (na jeża)
25%
 25%  [ 8 ]
na grzyba
0%
 0%  [ 0 ]
do ramion
3%
 3%  [ 1 ]
za ramiona
12%
 12%  [ 4 ]
kręcone
3%
 3%  [ 1 ]
mini dredy =)
6%
 6%  [ 2 ]
długie dredy
6%
 6%  [ 2 ]
na żelu
31%
 31%  [ 10 ]
irokez :P
9%
 9%  [ 3 ]
łysy
3%
 3%  [ 1 ]
Głosowań: 32
Wszystkich Głosów: 32

Autor Wiadomość
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 20:44   dredki? <yes>!

Nie wiem czy wybrałem dobre forum ale chyba tak... Więc chodzi oto czy pasowały by mi małe dredy (porównajcie na zdjęciu w galerii) ja myśle że tak ale za ile to jest co ile to trzeba robić itp. napiszcie wszystko co wiecie o mini dredach takie około hmmm... 15 cm Razz nie znam sie na tym więc prosze o pomoc, z góry fenx!!! Very Happy

Zapraszam do ankiety!!!
Przejdź na dół
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 20:51   

Ja uwielbiam długie włosy u facetów. *-* No, ale co do Ciebie, to po pierwsze - nie jesteś za młody na dredy? Twoi rodzice się na to zgadzają? W szkole nauczyciele nie będą na Ciebie przypadkiem krzywo patrzeć? Jeśli wszystko jest dobrze - rób, droga wolna, no przecież. Wink Choć moim zdaniem nie będą Ci pasowały. Zostaw tego jeżyka, którego masz (a przynajmniej miałeś na zdjęciach Wink ). Takie moje zdanie.
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 21:04   

Moja mama najpierw... sami wiecie Razz ale później spodobało się jej chyba, ale w szkole to chyba miałbym ... drake... ale to co ja mam zrobić?? nienawidze moich włosów!!! stoji mi taki jakby ,ptaszek, Sad to głupie, włosy elektryzują się i są napuszone, nie układają się... dużo mógłbym wymienić... bez odżywki do włosów wyglądam jak ... Sad
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 21:27   

Więc je obetnij na 5 mm i po kłopocie. Wink
Powrót do góry
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 22:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tam lubie chłopaków z "jeżykami" to takie "męskie" a nie np lalusie z żelem Confused
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 22:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Buhahaha biggrin ja też nie lubię "lalusi z żelem " ;;pp
Ja lubię jakiś obciętych na krotko.. Aren ja myśle że Ci nie będą pasowac..:> a tak propo ile masz lat?? Nie za młody jestes??
Powrót do góry
godrobert
Gość
PostWysłany: Pon 08 Lis, 2004 13:57   

Zależy jakie masz włosy. Najlepsze są "grube", loki, itp. Jeżeli masz cienkie proste, to nie oplaca się tego robić:) Aha, i nie ośmieszaj się, robiąc dredy, kiedy masz "krótkie" wlosy. Dresy wyglądają ładnie jak sie ma czupryne za ramiona, taka jest prawda. Amen.
Powrót do góry
raperka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 08 Lis, 2004 14:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja kocham jak chlopcy mają irokeza zawsze jak przychodze do mojego chlopaka to mu robie irokeza bardzo mi sie to podoba jest takie fajne poprostupodoba mi sie to i juzostu

A ja sie teraz bawie caly czas. Zapomniec chce co lonczylo nas
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2923589
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Pon 08 Lis, 2004 17:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Patrząc na zdjęcie... Nie pasują ci dredy...
To co wiem o dredach:
-dredy trzeba co jakiś czas skręcać, żeby nie były brzydkie
-jeżeli dredy ci się znudzą będziesz musiał obciąć całkowicie włosy (gorzej jest z dziewczynami, które chcą mieć dred, bo głupio jest chodzić z minimalną ilością włosów)
- dredy myje się jak zwykłe włosy
- nigdy nie przejdziesz niezauważony biggrin
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 08 Lis, 2004 17:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aren napisał/a:
ale to co ja mam zrobić?? nienawidze moich włosów!!! stoji mi taki jakby ,ptaszek, Sad to głupie, włosy elektryzują się i są napuszone, nie układają się... dużo mógłbym wymienić... bez odżywki do włosów wyglądam jak ... Sad

To noś czapke z daszkiem..wtedy włosow nie bedzie widać Wink
Powrót do góry
zazulita Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 8 razy
PostWysłany: Pon 08 Lis, 2004 18:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi się podoba, jak mają obcięte włosy na jeża. Jakoś wydaje mi sie, ze są bardziej zadbani Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
8619585
ja
Gość
PostWysłany: Wto 09 Lis, 2004 15:09   

ja tam rozpływam sie jak widze męskie loczki:)
Powrót do góry
Kenai14 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 09 Lis, 2004 15:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najbardziej lubię jak mają ścięte włosy na jeża i sprzodu takie coś.. to nie na każdym chlopaku ładnie wygląda Smile u nas wszkole jest, np. taki Kuba Smok i Piotrek Sowińcki ktorym to do twarzy Razz jest jeszcze taki kamil Janowski.. on ma tak samo ścięte, i dlatego przezywam go Malfoy Cool

Numer Gadu-Gadu
2902475
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 20:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zaznaczyłam "na jeża", ale długie dredy też są cool. Mój brat cioteczny miał Geek ........miał, ale sciął Crying or Very sad i teraz wygląda jak debil Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
g.
Gość
PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 23:40   

dready świetne są, ale nieco dłuższe :D a jak nie dready to nieco dłuższe włosy, albo takie krótkie (nie na jeża) i nie nażelowane takie technomłotowe żelusie sa wstrętne :/// Nie podoba mi sie za to na łyso albo kilka mm. Ael do każdego pasuje co innego.
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu