Przedstaw się i opowiedz coś o sobie bo np. ja ,,Aren,, to wy też nie wiecie ila mam lat nawet jak mam na imię ...
A więc
Nazywam się Piotrek mam 12 lat interesuje się skateboardngiem, piłką nożną, modelarstwem lubie słuchać rocka, mój ulubiony zespół to Slipknot...
czesc jestem ,,raperka'' jak widac kocham hiphop i rap interesuje sie pilką nozną siatkówką i koszykówką mam chlopaka nazywa sie dominik a wlasnie ja sie nazywam julia heh
_________________ Teraz spij i zapomnij o tym co widziales, co slyszales, co przreżyles i... . Pomysl ze to sen ze to wcale nie dzialo sie. Tak bedzie lepiej. SPIJ
A ja sie teraz bawie caly czas. Zapomniec chce co lonczylo nas
jestem raperem i jeżdżę rowerem (patrz podpis gabrielen) to moje dzieło jak miałam 6 lat byłam w zespole "Psotki i śmieszki "(i tam to nakręciliśmy) a w klasie 1-3 mieliśmy zespół "Nutki"(tam zrobiliśmy teledysk) (ale obciach!!!)
Mówisz ze jestes raperką, tak? Nie no..niezle..;] Zespół czy spiewasz sama?
Hm..:> nie wiem co ma podpis Gabrielen do;
Cytat:
jestem raperem i jeżdżę rowerem
Troche nie rozumiem..nakręciliscie teledysk w którym spiewałas;
Cytat:
jestem raperem i jeżdżę rowerem
tak?
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 08 Lis, 2004 17:44
Jestem raperem i jeżdżę rowerem
Mada faka zaje*** mi składaka
Stare jak świat i nieźle znane, znałam to gdy ja miałam z 8 lat, a ty przeliczając to miałam wtedy z 3 a więc nie mogłaś tego wymyślić. Koniec wypowiedzi
ta ksywka "raperka", to dla szpanu od razu widac ze dziewczyna sie nie angazuje az tak bardzo by zalozyc zespol... to tylko ksywka, przynajmniej ja tak mysle:P
_________________ i znów zadaje sobie pytanie...: czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie?