| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
jak zwrócic na niego swoją uwagę
Autor Wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 25 Paź, 2004 20:28   jak zwrócic na niego swoją uwagę

Ostatnio miała dużo przezyc... rzycił mnie chłopak i w sumie dalej go kocham ale powoli to sie oddala on znalazł sobie inna:( hmmm ale bardzo podoba mi się chłopak z nowej klasy... niestety nie wiem jak zwrócić na siebie jego uwage, siedzimy razem na jednej lekcji on jak mowi zawsze patrzy sie mi w oczy:) ale naprawde jak mu zpimponowac ... Love
Przejdź na dół
KoT
Gość
PostWysłany: Wto 26 Paź, 2004 06:52   

Witam.
Ja również lubię patrzeć rozmówczy (bardziej rozmówczyni Wink ) w oczy, ale uważam to za coś naturalnego. Czym mu możesz zaimponować? Sobą samą lub swoimi umiejętnościami. Powinnaś to zrobić w taki sposób, by on nie widział, że chcesz mu zaimponować. Po prostu, przy zwykłej okazji. A zwróć uwagę zwykłą rozmową, spróbuj się do niego zbliżyć. Daj mu chociażby Złote Myśli.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Paź, 2004 18:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja lubię,jak chlopak,jak rozmawia ze mną,patrzy mi w oczy...biggrinW oczach można dużo wyczytaćbiggrinbiggrinbiggrinA tak ogolnie...to nie wiem...mogłabyś się z nim gdzieś umówić...do kna,czy gdzieś....albo chociażby na podwórko...nie musisz od razu mu wyznawać miłości...możesz mu to dawać do zrozumienia w jakiś swój sposóbbiggrin

A ja jeszce napiszę swój problem...zakochałam się drugi raz w tym samym chłopaku...biggrinI nie wiem w sumie,co on do mnei czuje...czy w ogóle coś czuje... Rolling Eyes Very Happy On kiedyś się mnie pytał o chodzenie (trzy miechy temu)i ja wsumie się nie zgodziłam...i się odkochałam,a przynajmniej próbowałam...i własnie chyba mi się to nie udało do końca...Ostatnio w niedzielę się z nim spotkałam...i normalnie..fajnie byłobiggrinI nie wiem,co dalej..jak zbadać to,co on do mnei czuje???
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Paź, 2004 19:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Idda obserwuj i wyciągaj wnioski Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 29 Paź, 2004 22:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A tak w ogóle,to....AAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZABIJĘ GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZABIJĘ,ZABIJĘ,ZABIJĘ,ZABIJĘ,ZABIJĘ,ZABIJĘ,ZABIJĘ,ZABIJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CO ZA D E B I L!!!!!!!AGATA ZRESZTĄ TEŻ!!!!!!!!!!!!!!ona do niego zadzwoniła i powiedziala,że się w nim drugi raz zakochałam....i powiedziała,że chciałabym się z nim "hajtnąć"...MYŚLAŁAM<ŻE JEJ WYPRUJĘ WNĘTRZNOŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A on powiedział,ze jest problem,bo ma dzewczyne....i w dodatku zaczął sie wypytywać Agaty o jej numer kom.!!!!!!!!!!!!!!!!!co ZA BABIARZ!!!!!!!!!!!!!A w sumie,to....... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil :twisted:ciekawe,jakie kity wciska swoim dziewczynom,które zmienia co miesiąc.....niedlugo już całą Gdynię zaliczy... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad He,he....(Mi wmawiał,ze próbował popełnić samobójstwo!!!HAHAHA!!!!Myslałam,że się uduszę ze śmiechu!!!!!!!!!!!!!)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1868191
KoT
Gość
PostWysłany: Sob 30 Paź, 2004 06:21   

Witam.
Hm...To fajną masz kumpelę, nie ma co Rolling Eyes ... Cóż, numer komórki to nie jest jeszcze tak dużo Iddo, więc za to raczej taka wściekła być nie powinnaś Wink . Bardziej bym się martwił jego dziewczyną...Ale skoro zmienia je co miesiąc, to niedługo powinien być wolny, możesz zaczekać. Do miłości go raczej nie zmusisz, ale jeśli zmienia dziewczyny co miesiąc, to radzę się poważnie zastanowić, czy to dobry pomysł. Potem będzie bolało, jeśli nie będzie inaczej niż z poprzedniczkami. W gruncie rzeczy to tyle, chłopak, jeśli się zakocha, może być wierny, ale jak na razie nie był...
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 30 Paź, 2004 10:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najgorsze jest to,że próbowalam się odkochać,a nie mogłam...on już coś takiego ma i chybanwet wie o tym... Evil or Very Mad A tak w ogóle,to on wciska straszne kity wszystkim dziewczynom...niżej napisałam,że chciał mi wmówić,że probował popełnić samobójstwo,a powiedział to następnego dnia po tym,jak mnie prosił o chodzenie ,a ja odparłam,że "nie wiem...muszę się zastanowić.."Potem pojechałam na obóz,a jak wróciłam,to miał już nową dziewczynę,z którą teraz już nie chodzi,bo sobie podobno żyły podcinała z zazdrości ,jak on gadał z innymi dziewczynami....a to pewnie też kit..hje,hje...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1868191
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 30 Paź, 2004 10:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zastanów się czy on jest warty Ciebie...ja bym radziła poszukać innego;)
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Sob 30 Paź, 2004 19:51   

Ja również Wink
Powrót do góry
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Nie 31 Paź, 2004 15:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kiedy on patrzy ci głęboko w oczy ty tez tak na niego wtedy patrz.
Myślę, ze to moze nawet wystarczy, by coś zaiskrzyło Wink

Jeśli chcesz mu zainponować inteligencją to raczej nie pomagaj mu (nadgorliwie) w rozwiązaniu zadania(siedzicie w tej samej ławce). Chłopak, by się speszył i pomyślał, ze dziewczyna jest lepsza od niego Rolling Eyes
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 20:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

"zapomnij" podręcznika od danego przedmiotu. Będziecie musieli korzystać z jednego i wtedy "przypadkowo" zetkniecie się kolanami lub łokciami. Działa pioronująco.
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 22:44   

Akacja12 - fajnie wiedzieć Cool Jak mój ideał mnie oleje to zasmakuję w kimś innym, hihi biggrin
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 20:34   

tylko nie świruj i nie szpanuj przed nim i nie rób z siebie idiotki bo czasami źle się to kończy
wiem z własnego doświadczenia Laughing bąć sobą bo on ma pokochać ciebie a nie szpanerke... Wink pozdrowionka!!!
Powrót do góry
Gość
PostWysłany: Wto 09 Lis, 2004 22:49   

Dziekuje wam bardzo:) a wiecie mam w poniedziałek historie to własnie zapomne podrecznika:) hihi zobaczymy jak to sie sprawdzi... :-D
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 09 Lis, 2004 22:50   

sorka, tamta odpowiedz to moja:) zapomnialam sie zalogowac
PS nie moge doczekac sie poniedziałku:)
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu