Ja czekałam chyba dokładnie 42 dni. Moja koleżanka z klasy dostała po ok. 30 dniach. Różnie się to odbywa. Chyba jest to zależne od tego, czy w tym miesiącu jest dużo zamówień. Do mnie równocześnie przyszły 4 paczki. Ale średnio idzie miesiąc. Co ciekawe, po wysłaniu formularza napisali, że wylą jak tylko będzie można najszybciej. Ja po dwóch tygodniach się zawiodłam, bo miało być szybko Ale uzbroiłam się w cierpliwość, i dostałam. Bardzo podoba mi się przesyłka, ale tamponów na razie nie mam możliwości użyć. Może za pół roku... zobaczymy.
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
ja bym nie zamówiła, bo to chyba listonosz przynosi do domu i jakby mój tato odebrał albo mama to byłby zgas, a potem mją siostra by mnie wyśmiała (dorosla siostra)
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Wto 09 Lis, 2004 20:16
Cze
Ja zamawiałam <lol>
I mój tata nawet otwierał bo myślał że to cos do zapłaty i chciał sprawdzić co miało być a co jest <Lol> ale zgasu nie było heh w sumie sie nawet tym nie przejmowałam
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 10 Lis, 2004 13:44
Ja musiałam przy tacie otwierać paczkę z bielizną(wygrałam w konkursie) bo myślał,że coś zamówiłam w Internecie. Prawie spaliłam się ze wstydu jak uznał,że kiedyś mi się przyda
Ja sama otworzyłam. Mama dostała taką samą, nawet dała mi swoje tampony. Wiedziała o tym, a z resztą pierwsza otworzyła, bo ja w tym czasie myłam głowę I nic mi mama nie powiedział odnośnie tego, że zamówiłam. Tylko teraz non-stop mi wypomina żeby sobie "tam" nic nie wkładała... To się robi denerwujące Ale mniejsza o to. Kiepsko miałaś mroweczka. Ale Ci dobrze, że wygrałaś tą bieliznę... Mój tata nawet chyba nie wie że coś takiego dostałam... chyba że się mamy pytał co to jest, o ile zauważył jak leżał mamy "przydział" na szafce nocnej Ale co to takiego, normalka rzecz
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Sro 10 Lis, 2004 16:19
Cytat:
Mama dostała taką samą, nawet dała mi swoje tampony. Wiedziała o tym, a z resztą pierwsza otworzyła, bo ja w tym czasie myłam głowę I nic mi mama nie powiedział odnośnie tego, że zamówiłam. Tylko teraz non-stop mi wypomina żeby sobie "tam" nic nie wkładała...
Skoro mama powiedziała, żebyś sobie nic tam nie wkładała to po co dala ci swoje tampony?
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
Mama dostała taką samą, nawet dała mi swoje tampony. Wiedziała o tym, a z resztą pierwsza otworzyła, bo ja w tym czasie myłam głowę I nic mi mama nie powiedział odnośnie tego, że zamówiłam. Tylko teraz non-stop mi wypomina żeby sobie "tam" nic nie wkładała...
Skoro mama powiedziała, żebyś sobie nic tam nie wkładała to po co dala ci swoje tampony?
Może jej mamie nie chodziło o tampony...
Myśli może(choć watpię) że jak wkłada tampony to może wkładac inne żeczy...
No więc mycha92 o co dokładniej ci chodziło ?
Mama dała mi swoje tampony, z myślą, że w przyszlości je użyję, czyli jak dostanę okres. No i mnie przestrzegała, żebym NA RAZIE nic tam nie wkładała, mając na myśli tampony, no bonie mam okresu. Jak dostan okres to wtedy będę mogła sobie coś tam wkładać (tampony).
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 10 Lis, 2004 22:27
Ja nie zamawiałam i zastanawiam się, czy nie zamówić. W zasadzie mam paczke tamponow w domu (po siorce zostaly ) ale hm... zobaczymy
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 11 Lis, 2004 20:13
Na bazpłatne próbki tamponów można czekać od miesiąca do dwóch. Zależy ile mają zamówień, a przecież w całej polsce liczy sobie dużo osóbek
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 23:50
Ale wiecie, zanim same zamowicie mozna zapytac mamy/siostery czy nie maja przypadkiem kilku malych tamponow A noz :] I mozna sprobowac szybciej, zamawiajac tez probki (np. dla samego kalendarzyka ).