| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Moim zdaniem ;)
Autor Wiadomość
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 22:02   Moim zdaniem ;) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Tak sie zastanawiam żę jest pare osób (nie bede narazie psiała konkretnie bo i po co)
Które podniecają się ... np chłopcy czy nawet dziewczyny którzy rysują (niezgrabnie) na murach marihuanę
Piszą w opisach na gg czy gdziekolwiek że "Marihuana jest super" "browarek jest zajeb***"
Ale wiecie co ... spoko nie przeszkadza mi to ... ale
Too jest szpan
Bo wiele takich osób jestw wieku 11 lat ...
Confused czy to nie jest poprostu dziecinny szpan
Przecież taka osoba .... taki 11-latek nawet nie widział zapewne na oczy marihuany ...
:/ są rowniez na forum takie osoby ale coz ... to tylko moje zdanie
Jesli sie nie zgodzicie zrozumiem Wink
ale ciekawa jestem waszych opinni Wink

Ostatnio zmieniony przez Kinga dnia Pon 15 Lis, 2004 10:47, w całości zmieniany 1 raz
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 22:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Prosty przyklad: raperka. Spojrzcie na jej podpis Confused

Numer Gadu-Gadu
1141814
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 22:17   

No cóż ja się czasem ponabijam jak każdy "No to zioło by sie przydało", ale to nie moja specjalizacja, jak już napisałam browarek okazyjnie... ale nie chodze i nie szpanuję, a wiem o co Ci chodzi. Denerwujące są takiego osoby wszędzie piszą "Legalize it" i obok maryśka, a sami by nigdy nie zajarali, bo to szkodzi.
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 22:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Elfka wiesz no nawet nie chodzi ze ktoś pije ...

Ale ten wiek 11 lat :/ hmm ... troche dziwnie to mi brzmi ... jedenastolatka która mówi że Marihuanka to najmilsza chwila poranka Razz .... <lol> wiadomo powygłupiac sie mozna ale to takie ehh ... przynajmniej dla mnei jest dziwne Wink

Ostatnio zmieniony przez Kinga dnia Pon 15 Lis, 2004 10:47, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 07:07   

No faktycznie to okropnie wygląda. Marihuana i jedenastolatek... Czysty absurd, jasne, że to jest szpan. Tylko bardzo głupi. Zamiast błyszczeć w szkole czy w jakikolwiek inny sposób - taka młoda osóbka idzie po najniższej lini oporu. Ale dla mnie to-to jeszcze pół biedy jest. Mnie najbardziej razi jak u takich młodych ludzi [no praktycznie u dzieci - ja też się jeszcze za dziecko uważam] co drugie słowo to "kur...", czy jakieś jeszcze inne tego typu. Aż uszy więdną. Nie powiem, bo ja też przeklinam, ale naprawdę, baardzo rzadko. Do tego mi niedługo szesnastka strzeli, a im? Dwunastka? Trzynastka? Confused
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 08:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hm.. zgodziłabym się z elfką (ps. śniłaś mi się dzisiaj hyhy na gg opowiem Ci sen Wink ) jakies winko czy piwko, raz na jakiś czas, co prawda zapalić jakieś ziółko tez mi się zdażyło, wszystko dla ludzi, jednak bacie racje ja się jakos z tym nie obnoszę no bo co mi to da? połowa ludzi będzie mnie wytykać palcami, inni sie na mnie obrażą jeszcze inni pomyślą że jestem jakaś głupia. Rozumiem innym moze nie odpowiadać nawet to że ktoś raz na jakiś czas wypije ze znajomymi browarka czy cos ale 11-letnie dziecko (tak dziecko musiałam to pwoeidzieć, ja tez jestem dzieckiem tylko starszym) pijące i palące? (nie mówiąc tu już o samych papierosach ale o marichuanie?) w dodatku piszących to byle gdzie?
Po pierwsze samą głupotą jest to że to robią (tak samo głupotą jest że ja to robiłam/robie ale jak już mówiłam wszystko dla ludzi) a po drugie pewno nawet więcej niż połowa z nich w życiu nie miałą dzoita w łapie albo nawet nie widziało na oczy jak wygląda marichuana - -"

Numer Gadu-Gadu
2891618
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 09:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no wiesz... marichuana rośnie w 2 miejscach koło mojego domu są to takie wąskie listki
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 09:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

eee hm.. to raczej nie jest marichunana ponieważ marichuana ponieważ do tego aby urosła potrzeba specjalnych warunków (popatrz na te miejsca gdize je chodują, są to szklarnie. w normalnych polskich warunkach trudno o wyrośnięcie jej gdzieś "na zewnątrz") więc może być to coś o podobnym kształcie ale raczej nie konopia.

Numer Gadu-Gadu
2891618
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 09:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to wygląda Dokładnie tak samo i rośnie pomiędzy krzakami
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 10:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
jest pare roslinek troszke podobnych ...

Wiesz tak powiedzmy no od 14 roku zycia ... (ogóolnie to zalezy od osoby) jeśli sobie tam od swieta browarek czy coś ... no to spoczko Smile

Ale jak widze takie opisy czy takie ovbrazki ... 11-ltatek pisze "legalize it" czy takie tam rózne historie ... no to :/ takie to dla mnie smieszne jest ... bo male jest prawdopodobniesnstwo ze taka 11-latka/latek wogole widzieli na oczy marichuanę. Ale cóż Wink
Wiadomo powygłupiac sie mozna ale jak juz ktoś szpanuje to takie to jest :/
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 11:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak, to jest żałosne!!! A najgorzej jak ci się taki 11-latek na gg podłączy i pierwsze pytanie jakie zadaje to: "Palisz maryśkę?" O jezu! Chyba z trzech takich miałam Rolling Eyes
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 10:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chesterka napisał/a:
Tak, to jest żałosne!!! A najgorzej jak ci się taki 11-latek na gg podłączy i pierwsze pytanie jakie zadaje to: "Palisz maryśkę?" O jezu! Chyba z trzech takich miałam Rolling Eyes
powiem coś jeszce :
Kiedy moja koleżanka była na obozie z mamą (bo była tam opiekunką) znaleźli w lesie marihuanę a potem ta mama znalazła dokładnie to samo w pokojach chłopców 10-CIO LETNICH CHŁOPCÓW
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 10:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam kilka szpanujących koleżanek. Ostatnio jedna co 3 słowo powtarza ,,Yo!".
Denerwujące... Teksty w stylu ,, Jedziemy po zioło" są poprostu...Eh...
Niby taki niewinna gadka.

Szpanowi - NIE
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 11:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Jak już pisałam ... no spoko powygłupiac się spox
Ale jak np mój kolega non stop "yo yo yo yo yo yo yo yo yo "
A drugi non stop "ziomek ziomuś ziomala ..."
Wpienia mnie to jak ktoś już taki ma mały zasób słów :/
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 11:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mam w klasie kolege który mówi na mnię żyrafa a ja mu odpowiadam kurdupel a w szkole on odaje najsilniejszego ale jak wraca do domu to
-Mamo dlaczego ja jestem takim kurduplem!- i ryczy (wiem bo moja mama rozmawiała z jego mamą)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
Strona 1 z 4 Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu