wiem ze jest edytowanie postów, bo juz tu kiedys bylam, jakis rok temu.. No ale dobra.. Te spotkanie w tą sobotę za 3 dni.. Kapitan moze.. kto jeszcze idzie fajnie by bylo zebrac z 6 osob..
_________________ i znów zadaje sobie pytanie...: czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie?
no dobrze.. nie czytalam poprzednich postow... wiec za tydzien sobota mi pasuje, ale wole jak najszybciej.. jak ty jestes chora to moge poczekac az wyzdrowiejesz
_________________ i znów zadaje sobie pytanie...: czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie?
To co????Za tydzień w sobotę,tak????A Tobie,Sebastianie,pasuje????:DHe,he...mi chyba tak...
A co do Agaty,to ona chce chyba po prostu jak najszybciej zdobyć te 5 gwiazdek... Eh...co się z Tobą dzieje????Zobaczcie,co mi na gg napisała...:
Idda (10-11-2004 12:56)
Jak Ty se posty nabijasz.....może widzisz sens w Twoich postach,typu-"Młoda,ja to samo..."....Ale je NIE
To ja napisałam,jak jej nie było...a potem...ona odpisała:
Aguta=] (10-11-2004 14:32)
yyy...
no rzeczywiscie, ipa
to bardzo powazna sprawa
hehe.. bede pisac co chce
Potem jakieś bzdury,ze idzie,a na koniec:
Aguta=] (10-11-2004 14:36)
zresztą ja często pisze dla zabawy
a nie jak ty żeby sobie posty nabijać czy żeby sie wozić że jestem najmądrzejsza
buhehe
Czy Waszym zdaniem ja sobie nabijam posty?????? Wypowiedzcie się,ale dopiero po głównym temacie,żeby znowu OFFTOPÓW NIE BYŁO
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD
KoT Gość
Wysłany: Czw 11 Lis, 2004 06:26
Witam.
Za tydzień nie wiem, na pewno bardziej niż w tę sobotę, bo w tę na 100% nie. Tato pojechał w sprawach firmy już wczoraj, więc w sobotę nie jedzie, a tylko, żeby mnie zawieźć, to też raczej nie pojedzie . A co do podwójnych postów: Moderator może je scalić, więc to raczej nie ma sensu.
Pozdrawiam
to panie Kocie. To od Ciebie zależy gdzie się spotkamy bo Ty masz najdalej. Ja moge byś w sopocie lub w gdyni bo w gdańsku za bardzo nie mogłabym. Idda Ty i nabijanie postów? buahaha nie rozśmieszaj mnie
ale ipa, po co ty to piszesz? zeby udowdnic jaka jestes fajna? Nie zaśmiecaj forum swoimi prywatnymi rzeczami bo to tez nie jest w porzadku! zresztą tu sie ludzie spokojnie chcą spotkać a ty im wpakujesz jakiś wogóle nie na temat post.. Nie rozpoczynaj kłutni, bo to nic nie da, ida
a SSX rządzi...
ale ipa, po co ty to piszesz? zeby udowdnic jaka jestes fajna? Nie zaśmiecaj forum swoimi prywatnymi rzeczami bo to tez nie jest w porzadku! zresztą tu sie ludzie spokojnie chcą spotkać a ty im wpakujesz jakiś wogóle nie na temat post.. Nie rozpoczynaj kłutni, bo to nic nie da, ida
a SSX rządzi...
FORUM EJST PO to aby mozna dzielic swoją opinia pomagac innym czy sobie ( no chyba )
A aga sorry ale u cbeie widac ze chodzi o to aby miec najwieksza liczbe postów.. np.
skoro piszesz (Czwartek Listopad 11, 2004 12:41) jakis post i potem psizesz
nastepny o (13:21) (0,5h później )to widzisz ze nikt napisał nic to mozesz edytowac poprzedni post i dodac swoja opinie w nim --> taka mała rada..