E.. troche nie rozumiem jak mamy Ci pomoc;p Taka już jest i wątpie czy się zmieni..u mnie w klasie tez jest taka jedna..tyle raz z nią gadałam(i inne os. tez) zeby się zmieniła a ona dalej swoje..nie to nie Łaski bez;p
Ale ona nie chce zaimponować koleżankom tylko kolegom. W tym sęk. Ostatnio moje kolezanki nawrzeszczały na nią, ze mało co sie nie rozpłakała. Narazie efektów nie widać.
u mnie w klasie też jest taka dziwczyna co imponuje chłopakom ,na mnie nie robi wrażenia , a wszystkie dziewczyny sie do niej nie odzywaja, po prostu niektórzy chłopacy lubią takie dziewczyny
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 11 Lis, 2004 13:53
\justka no widzisz my to musimy sie z nia meczyc... wrr ona mysli ze jest taka o matko piekna (brzydka jak gowno) k.... wielkie odstajace zeby !! sorka ale sie wnerwilam..
Ostatnio miałam z nią robić andrzejki. Miałyśmy zrobic biznes plan. razem miałysmy wszystko ustalić, a wszystko zrobiła sama. Wsadziła siebie do 3 rzeczy.
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Czw 11 Lis, 2004 16:03
Cze
A nie mozecie jej grzecznie tego wytłumaczyć ... no sorry ale jak jedna osoba moze rządzić całą kalsą Wytłumaczcie jej ... jak coś to ... ręcznie <-- żartowałam z tym ręcznie
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 11 Lis, 2004 16:05
No a obie justka nie pozwalala prowadzic syski ale w konku wygralysmy:) ona mysli ze jest najlepsza i z tamtymi andrzejkami no do wszystkego siebie wwalila a ciebie do niczego justka! i tylko sie przeztwa na taka jedna bo chlopacy sie na nia przezywaja a ona idzie w ich slady! zeby im imponowac .... jak ja wkoncu wkopac ??!!
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Czw 11 Lis, 2004 18:48
justka007 napisał/a:
To jest chyba nie realne. Przez tyle lat jej jeszcze nie przeszło więc nie wiem czy teraz przejdzie.
NO wiesz...Może ona kiedyś z tego wyrośnie?
Agnieszka12 napisał/a:
\justka no widzisz my to musimy sie z nia meczyc... wrr ona mysli ze jest taka o matko piekna (brzydka jak gowno) k.... wielkie odstajace zeby !! sorka ale sie wnerwilam..
Czy dlatego,że jej nie lubisz musisz odrazu mówić że wygląda jak (cytuję) :"[cenzura]" ? I co z tgeo,że ma takie a takie zęby? Czy oprócz tego,że nie lubisz jej z charakteru musisz wyszukiwać jej wady w wyglądzie?