| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
W nocy...
Autor Wiadomość
Gość
PostWysłany: Pią 22 Paź, 2004 20:33   

ja, nie wiem czemu, ale w nocy nigdy nie mam wydzieliny. Może dlatego, że mało się ruszam podczas snu bo śpię bordzo spokojnie :-D
Przejdź na dół
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 22 Paź, 2004 20:54   

Gość - ja miałam podobnie, z tą tylko różnicą, że prawie rzucam się po łóżku (nie raz spadłam) Razz
Powrót do góry
Gość
PostWysłany: Sob 23 Paź, 2004 12:54   

ten gość nad gabrielen to ja, tylko zapomniałam sie zalogować :)
Powrót do góry
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sob 23 Paź, 2004 12:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ten gość nad i pod gabrielen to właśnie ja tylko cały czas zapominam a zalogowaniu się. Nawet pisząc ten post powyżej to nie pamiętałam, że jestem niezalogowana. Laughing

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 30 Paź, 2004 19:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to jest tak że są przeznaczone podpaski na noc , prawdz że jak się leży to mniej wypływa krwi ale przecież w nocy nie sterujesz swoim ciałem świadomie inaczej jest w dzień
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
7735521
pechowa ona Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 21:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tez w nocy wogole nie mam okresu i jest to calkiem normalne :-) Jesli macie jakies stronki o dojrzewaniu to podajcie

Numer Gadu-Gadu
2071312
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 09:06   

Gdy miałam wydzielinę śluzową, to nigdy w nocy jej nie miałam Smile
Mam już pierwszą miesiączkę, ale w nocy i tak mi spływa, ale na początku nie. Okres ma się w nocy, tylko gdy leżysz, to wtedy to nie spływa, tylko tam się wszystko gromadzi. Ja gdy wstaję, to wtedy zaczyna mi lecieć. Gdy komórka jajowa dostanie się do macicy i nie zostanie zapłodnione w ciągu 24 godzin, obumiera. Nastepnie błona śluzowa macicy zaczyna się łuszczeć. Zawarte w niej pęcherzyki pękają, więc wtedy krew wydostaje się z nich. Nie tylko spływa krew, ale i resztki złuszczonej błony śluzowej macicy, więc nie zawsze zależy to od wykonywanego ruchu.
Powrót do góry
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 09:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

[quote="KleO"]Gdy miałam wydzielinę śluzową, to nigdy w nocy jej nie miałam Smile
ja w nocy mam troszeczkę wydzieliny ale to taka 1 kropelka naprawdę mało roz mam trochę więcej a raz w ogóle nie mam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
7735521
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 11:46   

Ja narazie nie mam 2 okresu (powinnam dostac tydzien temu), ale mam strasznie duzo wydzieliny Wink Przynajmniej mnie brzuch nie boli i nie czuje tych... <cenzura> podpasek :]
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 19:38   

Gabrielen napisał/a:
Ja narazie nie mam 2 okresu (powinnam dostac tydzien temu), ale mam strasznie duzo wydzieliny Wink Przynajmniej mnie brzuch nie boli i nie czuje tych... <cenzura> podpasek :]

Okres po pierwszej miesiączce nie jest zawsze regularny. Możesz sobie jeszcze długo poczekać, ale to zależy. Możesz dopiero dostać za pół roku, bo to różnie bywa, a miesiączki uregulują Ci się w ciągu jednego, dwóch lub trzech lat.
Powrót do góry
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu