Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Sob 23 Paź, 2004 12:58
Ten gość nad i pod gabrielen to właśnie ja tylko cały czas zapominam a zalogowaniu się. Nawet pisząc ten post powyżej to nie pamiętałam, że jestem niezalogowana.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
to jest tak że są przeznaczone podpaski na noc , prawdz że jak się leży to mniej wypływa krwi ale przecież w nocy nie sterujesz swoim ciałem świadomie inaczej jest w dzień
Ja tez w nocy wogole nie mam okresu i jest to calkiem normalne :-) Jesli macie jakies stronki o dojrzewaniu to podajcie
_________________ Najpiękniejszy uśmiech ma ten, kto wiele wycierpiał.. (:
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 07 Lis, 2004 09:06
Gdy miałam wydzielinę śluzową, to nigdy w nocy jej nie miałam
Mam już pierwszą miesiączkę, ale w nocy i tak mi spływa, ale na początku nie. Okres ma się w nocy, tylko gdy leżysz, to wtedy to nie spływa, tylko tam się wszystko gromadzi. Ja gdy wstaję, to wtedy zaczyna mi lecieć. Gdy komórka jajowa dostanie się do macicy i nie zostanie zapłodnione w ciągu 24 godzin, obumiera. Nastepnie błona śluzowa macicy zaczyna się łuszczeć. Zawarte w niej pęcherzyki pękają, więc wtedy krew wydostaje się z nich. Nie tylko spływa krew, ale i resztki złuszczonej błony śluzowej macicy, więc nie zawsze zależy to od wykonywanego ruchu.
[quote="KleO"]Gdy miałam wydzielinę śluzową, to nigdy w nocy jej nie miałam
ja w nocy mam troszeczkę wydzieliny ale to taka 1 kropelka naprawdę mało roz mam trochę więcej a raz w ogóle nie mam
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 11 Lis, 2004 11:46
Ja narazie nie mam 2 okresu (powinnam dostac tydzien temu), ale mam strasznie duzo wydzieliny Przynajmniej mnie brzuch nie boli i nie czuje tych... <cenzura> podpasek :]
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 11 Lis, 2004 19:38
Gabrielen napisał/a:
Ja narazie nie mam 2 okresu (powinnam dostac tydzien temu), ale mam strasznie duzo wydzieliny Przynajmniej mnie brzuch nie boli i nie czuje tych... <cenzura> podpasek :]
Okres po pierwszej miesiączce nie jest zawsze regularny. Możesz sobie jeszcze długo poczekać, ale to zależy. Możesz dopiero dostać za pół roku, bo to różnie bywa, a miesiączki uregulują Ci się w ciągu jednego, dwóch lub trzech lat.