| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Włosy
Autor Wiadomość
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 18:24   

mroweczka - kto Ci powiedział, że nożyk się nie tępi? Oczywiście, że się tępi. Nic innegonie może się tępić jak nożyk, a dokładniej ostrze się to nazywa Wink
Więc nie tylko ostrze się tepi, ale i pasek nawilżający się rozrywa.
mroweczka, goliłaś kiedyś nogi pare razy jednorazówką? Na pewno się kiedyś stępi (ła) i trzebabyło użyć nowej. A jak jednak nie rozpoznajesz różnicy, to weź nową maszynkę do golenia i porównaj sobie ze starą. Oczywiście jak nie golisz nóg, to nie sprawdzaj, nie zmuszam Cię do tego. Jeśli masz włosy pod pachami - sprawdź, bo i tak wypada je golić. Ja ich natomiast nie mam, a mam okres. Dziwne, co? Razz ...i żebym ich nigdy nie miała biggrin

Ostatnio zmieniony przez dnia Pią 05 Lis, 2004 18:39, w całości zmieniany 1 raz
Przejdź na dół
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 18:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

<b>KleO:</b> a ja mam kilka włosków pod pachami i nie mam okresu. Ale mam "napięcie przedmiesiączkowe". I to jest coś Razz Pewnie niedługo dostanę okres, więc wszystko się zgadza Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
2187507
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 18:38   

Nom, jak już masz te objawy, to możesz się jej nawet spodziewać jutro, ale kto wie Smile
Każdy dojrzewa w własnym rytmie. Mam okres, tylko nie mam włosów pod pachami. Powtarzam sie coś w tym temacie biggrin '...i żebym ich nigdy nie miała' biggrin
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 19:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

<b>KleO:</b> dlaczego nie chcesz mieć włosów pod pachami? Ja chcę mieć ich więcej, bo bardzo chcę zacząć je golić. Moim zdaniem to oznaka dorosłości Mr. Green Ostatnio zauważyłam, że coraz mniej dziewczyn dostaje okres po wyrośnięciu włosów. Cześciej dziewczyny miesiączkują bez włosów pod pachami. Czy ja jestem jakaś nienormalna?? Neutral

Numer Gadu-Gadu
2187507
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 20:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ewq.. ja dostałam okres jak już miałam włosy pod pachami...Normalna jestes.. oto sie nieboj Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 20:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ufff, to dobrze Smile

Aha, Malvina, mów do mnie mycha biggrin

Numer Gadu-Gadu
2187507
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 23:04   

Ale wiecie, jak golicie na wodę+mydło to można się częściej zaciąć Wink Ja polecam na żele, bo się tworzy taka fajna pianka ( Mr. Green ) i jest fajne uczucie Wink I potem już nie trzeba balsamu, ale ja i tak nakładam. O właśnie, pasowałoby nogi i pachy ogolić... Rolling Eyes
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 08:15   

A wiecie jakie fajne uczucie jest w ogóle nie mieć włosów pod pachami?
Nawet nie trzeba golić Razz ...no bo po co, jak ich nie ma Twisted Evil
Buheh biggrin
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 19:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KleO-po porstu nie zrozumiałam postu Razz Miałam kiedyś tak,że musiałam przyciskać mocnoiej. Jesli chodzi o takie TĘPIENIE no to tak Smile Myślałam o czym innym Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 09 Lis, 2004 19:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mroweczka, KleO chodzi chyba) o to, że dla niej fajne uczucie jest nie mieć włosów pod pachami, bo jej jeszcze nie urosły. A golić nie ma co, jeśli ich w ogóle nie ma Wink

Numer Gadu-Gadu
2187507
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 20:30   

Ok, mroweczka Smile
A Ty mycha92, za to teraz nie zrozumiałaś. Wcześniej był jeszcze mój post do mroweczki o tępieniu, więc ona nie odpisała, bo widocznie nie zaglądała na ten temat lub nie miała czasu, a ja jeszcze inny post napisałam, co prowadziłyśmy ja, z Tobą, rozmowę Smile
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu