| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
szkoła...a okres
Autor Wiadomość
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 09 Lis, 2004 14:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiem, że dużo daje. Noszę wkładki, ale nie codziennie. Np. dzisiaj nie miałam, bo przed kilkunastoma minutami wróciłam z dwóch w-fów, więc nie wygodnie by mi było. Chociaż jeszcze miesiąc temu to miałam parę razy we wtorki i w czwartki, ale zdejmowałam przed w-fem (tylko się nie gniewajcie sprzątaczki, że wywaliłam je do kibla Laughing ). Jeśli chodzi o ból brzucha - HELP!!! Czuję się jak, bym niedaleko jajnika miała bombę zegarową...urgh! (czytaj:ał!).

Numer Gadu-Gadu
2187507
Kenai14 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 09 Lis, 2004 15:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

też tak mam!! Ale wkladek nie nosze.. Jak sie moge uwolnic na 3 tyg. w miesiacu od tych niewygodnych podpasek i tych wszystkich wkladek to jestem cala happy! Razz ja noszę wkładki tylko na kaniec miesiączkowania, w ajkiś piąty dzień, bo czesto mam jeszcze okres.. Sad

Numer Gadu-Gadu
2902475
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 09 Lis, 2004 18:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

<b>AguSia90</b> no owszem, można sobie trochę odpocząć od "obcych ciał w majtkach" Mr. Green ale wkładki chronią naszą bieliznę i służą higienie osobistej.

Numer Gadu-Gadu
2187507
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 09 Lis, 2004 20:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się. Zmiany nastroju nie muszą od razu wiązać się z miesiączką,tylko ze zwykłym dojrzewaniem. Ja miałam tak: w te wakacje miałam brązową plamę,potem gdzieś tak we wrześniu, a w październiku normalny okres. Mycha nie przesadzaj,tak się często zdarza! Niedlugo będzie lepeij,zobaczysz.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 17:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mroweczka, ale moje kolezanki też tak miały! Poza tym każdy jest inny. Pożyjemy, zobaczymy. Mi od tej palmy minęło... no tak 6 dni. Jakoś tak. O raju, jutro chyba będzie tydzień...

Numer Gadu-Gadu
2187507
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 19:52   

Od drogiego listopada mam miesiączkę, a dziś jest 10, więc mam ją 9 dni! Gdy miałam 7 dzień miesiączki, pomyślałam, że mi się może kończy, bo w nocy nic mi nie 'leciało', ani jeszcze przed szkołą. Założyłam tylko wkładkę. Wiecie co się stało? Przeciekło mi... przeciekło! Shocked
Normalnie szok! Dobrze, że miałam katanę, bo inaczej przyszłabym do szkoły samej bluzce (oczywiście kurtka też, tylko w szatni przecież była Razz). Więc do czego mi była potrzebna katana? Wzięłam ją i zawinęłam tak na siebie, wiecie jak, tak na biodra i tak chodziłam Rolling Eyes
Głupio to wyglądało, ale OK. Dobrze, że miałam jeszcze podpaskę w plecaku, ale na przerwach czasu zbytniego nie miałam, albo, że też dziewczyny są w kiblu i gadają i skapnęłyby się co ja robię, tak jak ja dziś się skapnęłam, kiedy sobie taka dziewczyna zmieniała podpaskę - słychać to było. Jak ściągała i zakładała. Wystawała jej u dołu stopa i była z plecakiem, więc jak Smile
Dopiero z Beatą (moją naj przyjaiółką Smile) przed ostatnią lekcją, a dokładniej na przerwie przed obiadem, bo chodzę na nie i zżeram tam wszytsko, bo w szkole zawsze jestem głodna Razz
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 20:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KleO- no i przynajmniej masz 'nauczkę' na przyszłość. Dlatego ja przynajmneij 2 dni po "zakończeniu" miesiączki noszę jeszcze podpaski.
Mycha-no widzisz. ja też tak powinnam mieć. Nie mówię od razu,że nie dostaniesz okresu niedługo,ale mówię,że to nie musi wcale oznaczać miesiączki. Twoje koleżanki tak miały ale Ty wcale nie musisz!

KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 20:24   

Spoko mam. Już mija 10 dzień i dalej mam okres Rolling Eyes
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 20:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oj...KleO...Ale to Twoja pierwsza,tak? Jeśli tak,to nie ma się czym przejmować,naprawdę. Pierwsze okresy lubią płatać figle. Moja koleżanka miała 14,15 dni pierwszy okres.

KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 20:49   

No to spoko, pół miesiąca =/
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 20:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może to wydawać się straszne,wiem,ale taka jest rzeczywistość. Zobaczysz,jeszcze "tylko" tydzień ale to szybko zleci i na jakiś czas będziesz miała z głowy a potem już prawdopodobnie krótsze okresy Smile

KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 21:24   

Moja mama ma okres pod 2 - 3 dni, najdłużej 5. Mam nadzieję, że 'odziedziczę' to po mamie Tongue
Powrót do góry
Lavile Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 17 Lis, 2004 18:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tam mam kolo 5-6 ale przez pierwsze 3 dni jest okropnie obfity :/ A pierwszy raz dostalam okres 2 lata temu i wcale sie tego nie spodziewalam, poprostu poszlam rano do lazienki i malo nie zemdlalam biggrin Nie doszukiwalam sie zadnych obiawow, ze moze za niedlugo bede miala i moze by nosic podpaske. Poprostu mialam szczescie- dostalam w nocy chyba w sobote biggrin Teraz jednak na wszelki wypadek nosze tampony w plecaku, bo w szkole moze zlapac zawsze... (tak jak ostatnio :/)

Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sro 17 Lis, 2004 20:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja na wszelki wypadek noszę w plecaku podpaskę awaryjną, którą dostałam od siostry Very Happy ale mam nadzieję, że szybko nie dostanę okresu Neutral

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 17 Lis, 2004 22:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja miałam pierwszą 10-16 październik i 2 jeszcze nie miałam Confused Kiedy bede mieć drugą Question jak było u was?
Powrót do góry
Strona 5 z 6 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Odpowiedz do tematu