| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
nie trzeba...
Autor Wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 13:58   nie trzeba...

wiecie co... jakos pomyslalam sobie ze po co imponowac chlopakom? jak sie komus jakas dziewczyna podoba to poprostu tak... a jak nie to nie... nie wiem czy dobrze mowie ale misie juz znudzilo zakochiwanie hehehe nie ma tego jedynego na ym swiecie albo jest ale jeszcze napewno go nie odkrylam:) Very Happy
Przejdź na dół
justka007 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 16:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niektórzy może chcą za wszelką cenę mieć chłopaka. Poprostu moze ktos chce, zeby wszyscy go lubili.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3107824
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 16:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja dodam że takie imponowanie nie zawsze wychodzi tak jak byśmy chcieli...imponowanie i popisywanie się nie zawsze jest 'fajne"... mi osobiście nikt nie imponuje jeżeli się np. popisuje na lekcjach...to jest beznadziejne...czasem ktoś chce komuś zainponować bo mu się ta osoba podoba...moja koleżanka tak chciała...i ten chłopak stwierdził że ejst kompletną idiotką...wtedy chciała się popisać jak świetnie jeździ na desce..jechała tak świetnie że ona leżała a deska na niej..heheh...nie wiem czy troszkę od tematu nie odbiegłam no ale oki..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 18:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

I takie myślenie u dziewczyny mi się podoba Smile Denerwuje mnie to czasami,jak dziewczyny robią wszystko: ubierają się,malują tylko po to,by zaimponować chłopakom. Ja ubieram się jak chce,nie maluję się bo to nie dla mnie! Nie chcę komukolwiek imponować,chcę być sobą! Smile

Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 20:50   

poprostu nie które osoby chodzą dla szpanu i popularności, tak to już jest na tym naszym zasrany* świecie. bez urazy
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 22:12   

Nom mroweczka przybij piatke:) a Aren no widzisz juz taki jest ten swiat... zasikany i obsrany... sorka
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 22:53   

szpan nie jest miłością
i w takim związku szpanerskim nie ma miłości i osoby w taki związek zaangażowane o tym wiedzą
tylko kłamią i to im dobrze razem wychodzi
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 07:20   

Witam.
Jeżeli taki szpanerski związek się danej parze podoba i w zupełności odpowiada, to czemu nie? U niektórych będzie to budziło niesmak, u innych nie. A imponowanie nie zawsze jest dobre, ale nie zawsze złe. Pokazujemy się przez to z tej lepszej strony, i jeżeli zrobimy to rozwaznie, możemy sporo zyskać.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 11:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja też się nie maluje a ubierać specjalnie super sie nie moge bo nawet nie mam super fajnych ciuchów Wink najważniejsze jest być sobą Smile
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 14:26   

Ja radzę, żeby nie popisywać się przed chłopakami, bo z tego może wyjść nie zbyt miły 'smaczek'. Coś mu się nie spodoba w Tobie i koniec, a jak już chłopakowi na Tobie zależy, to za wszelką cenę zrobi dla Ciebie wszystko Smile
A jak Ci się 'znudziło' zakochiwanie, to nikt Cię do tego nie zmusza, bo to jest prywatna sprawa Wink
Powrót do góry
Gość
PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 20:36   

no niby szpan to nie milosć ale ja zeby zwrócic na siebie uwage chlłopaka naprawdee sie natrudzilam i nie chodzlo mi o szpanowanie, tylko zeby widzial ze istnieje taki ktos komu on sie bardz podoba i czasami robilam z siebie idiotke ale dzieki temu znalazlam najcudowniwjszego chlopaka na swiecie i jestem z nim juz od ponad 2 lat
p.s pozdrowionka dla Mateuszka :love2:
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu