| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Ja go i tak kocham!!!
Autor Wiadomość
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 20:19   Ja go i tak kocham!!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Znam z widzenia fajnego chłopaka z Igimnazjum. Bujam w nim jakieś pół roku. Jest poprostu boski, chociaż nie wiem jaki ma charakter. Jest tylko jeden minus - on pali i czasem pije. Crying or Very sad Mieszka blisko mnie, i na wakacjach codziennie go widywałam, głównie na boisku, bo wiem że on kocha koszykówkę, tak jak ja. Jest na prawd przystojny, ale jakoś dziewczyny za nim nie szaleją. Może tylko ja? Od wakacji obmyślam plan zapoznania się z nim, aby wreszcie zobaczył, że się nim interesuję. Wymyśliłam list, w którym napisałabym mu, że przypadł mi do gustu. Jednak jestem nieśmiała. Tak ogólnie zawsze prowadzę grupę, jestem duszą towarzystwa i jestem odważna. Ale nie w tych sprawach.Znam dokładnie jego adres, bo mieszka za ścianą mojego kolegi z klasy i jego brata - mojego byłego. Bartek chodzi z moim byłym do klasy. Ostatnio jednak nie widuję go w szkole, ani na polu. Ok. miesiąc temu mój były i Bartek szli razem do szkoły. Ja byłam przed szkołą w sklepie. Nagle wyszłam zza rogu, a tu oni stoją, a oni wykonali do mnie gest tzw. "joł". Nie wiem, czy mnie z kimś pomylili, ale raczej nie. Chciałabym, żeby to był jego pierwszy krok do zapoznania sie ze mną. Nieraz na przewie ogląda się za mną, a ja za nim.Kiedyś, kiedy nasze wzroki napotkały się z drodze, uśmiechną się do mnie Embarassed Nieraz śni mi się, że razem jemy lody, chasamy po lesie, który jest rząd domów ode mnie, lub że się całujemy. Może pomyślicie sobie:"co ona, zwariowała?". Niestety, ja tym nie steruję. To moje serce, które ma w sobie Bartka. Cały czas wyobrażam sobie że jesteśmy razem... To takie piękne! Dzisiaj było mi smutno, i pomyślałam sobie, że przytulam się do niego, i czuję się taka bezpieczna... Ja już nie wiem co mam zrobić Crying or Very sad Proszę, poradźcie mi coś!!! Ja go mimo wszystko kocham!!! Love

Numer Gadu-Gadu
2187507
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 21:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Na początku radzę zaprzyjaźnić się z nim... spróbuj namowic go żeby skonczył z petami...pić od czasu do czasu nie jest zle Wink Rozmawiaj z nim często...i daj mu do zrozumienia że wpadł Ci w oko biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
sloneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 21:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ja mysle ze nalezaloby siem z nim jak najpredzej poznac:) i nei dawac odrazu do zrozumienia ze ci tak bardzo na nim zalezy:] bo przeciez chlopacy lubia wyzwania i nie mozna przyslowiowo "podac mu sie na tacy"Razz oni lubia zdobywac:) wiec postaraj sie z nim jakos poznac:) zdobadz nr jego koma lub gg i poprostu zagadaj do neigo:) powodzenia:)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
KoT
Gość
PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 06:36   

Witam.
Jak na razie znasz go tylko z widzenia, wiesz jak wygląda i to w wyglądzie się, jak twierdzisz, zakochałaś. Proponuję najpierw głębiej poznać jego charakter, bo potem możesz być niezbyt mile rozczarowana. Jak go poznać? Daj mu Złote Myśli. Znajdź wspólny temat, może nim być chociażby koszykówka. Rozmawiaj dużo. Niech wasze wzroki częściej się spotykają. Smile
Pozdrawaim Kwiat
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 08:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzieki za odpowiedzi. Tylko że jest jeden problem. On nie ma internetu. A nie wiem czy ma komórkę. Spróbuję najpierw zakolegować z moim trochę dalszym sąsiadem, który z nim koleguje. Może zrobię tak, że zakoleguję z Tomkiem, i przyjdę kiedyś do niego, jak Bartek tam będzie biggrin I może wtedy jakoś... Ja szczerze powiedziawszy dowiedziałam się, że się nie przyłożył w tamtym roku szkolnym, i że miał nie zdać do gima. Miałam cichą nadzieję że nie zda, i będziemy razem w klasie, i tak się poznamy, a jakby on miał jakieś kłopotyw nauce, to byśmy się razem uczyli... To by było piękne! Ale niestety albo i stety zdał Crying or Very sad Ale może teraz nie zdać do IIgim biggrin Oczywiście nie życzę mu tego, ale jak tu się poznać?Będę kombinować.... Myślałam też nad tym, żeby zacząć się malować, ale to głupie.Będę kombinować...

Numer Gadu-Gadu
2187507
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 11:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Malować ? Wiesz błyszczyka i lekkiego cieniu do oczu zawsze możesz używać...ale nie przesadzaj...czytałam w jakiejś tam gazecie że 74% chłopców uważa że dziewczyna z "Tapetą" wręcz ich odstrasza...to raczej się nie podoba chłopakom oni wola naturalność..ja to prawie zcytowałam z gazety...wiesz..jak się będziesz malowała do skzoł to też anuczyciele będą krzywo się patrzyć itp. no chyba że zrobisz to ta delikatnie...ja np. czasem do szkoł mam cień na oczkach ale taki delikatny aby nie był za bardzo widoczny...może są inne sposoby aby się przypodobać temu chłopakowi..oprócz malunku..może jakaś nowa fryzurka ? Chłopakowi być moze bardziej przypadnie do gustu...spytaj się któregoś z jego kolegów czy Bartek woli dziewczyny z krótkimi włosami a może z długimi lub moze najlepiej wygląda tzw. Konski ogonek ? Tylko przy tych lekkich zmianiach nie zmień siebie..swojego wnętrza..3maj sie cieplutko..napewno ci sie uda..bye bye
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 12:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tisiana - dzięki za rady. Owszem, nie myślałam o takie odstraszającej tapecie, ale właśnie o lekko koloryzującym błyszczyku czy lekko nabłyszczającym. Fryzurę mam chyba niezłą biggrin Mam długie, brązowe włosy, które najczęściej zaczesuję w dwa francuskie warkocze. I mi tak ładnie. Ale w kucyku mi jeszcze ładniej Wink Coś się wymyśli. Owszem, mogłabym się popytać kolegów Bartka jakie on lubi dziewczyny, tylko że ja ich nie znam. Jedynie mogę sie zapoznać z Tomkiem, ale głupio mi będzie go o to spytać. Confused Ale muszę z tym jeszcze poczekać. Muszę zrobić na nim dobre wrażenie, a teraz jestem okropnie rozdrażniona i codziennie na wszystko wściekła. Patrz -> dział dojrzewanie Neutral

Numer Gadu-Gadu
2187507
Odpowiedz do tematu