No, grube są. Nie wiem, czy az 8 ale cos kolo tego. Przynjmniej te, ktore ja uzywalam
Dla mnie tez to byla zaskoczka, ale dobre sa ;]
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 11 Lis, 2004 22:02
A czujesz się w nich jak w pieluszcze? Ja słyszałam, że są niewiele grubsze od podpasek Always. Podpaski Naturella nie są tańsze od podpasek Bella, więc podpaski Bella są cieńsze, choć są tańsze? "-
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 11 Lis, 2004 22:05
No ale ja je na sobie nosilam i wiem jak jest :/ Moze mialam jakies specjalne, ale nie wiem czy sa inne rodzaje. Mozliwe. Te co ja mialam mialy ok. 8 mm. Mimo, ze czulam sie jak w pieluszce to DOBRE byly... Nie odklejaly sie, "pochlanialy" zapach itd.
Ceny sa rozne. I to nie ma powiazania z grubosciami...
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 11 Lis, 2004 22:09
No tak, ale podpaski always posiadają mikrogranulki, co podpaska wchłania krew, a następnie zamienia się w żel, a lepiej mówiąc: 'galaretkę'. Wtedy nie ma jak przecieknąć, chyba, że będzie cała napełniona i jeszcze dodatkowa ilość "-
Podpaski Bella, allways Klasyczna czy inne takie, nie posiadają miktogranulków, tylko watę w środku, a Naturelli jeszcze nie używałam, więc nie wiem.
Ostatnio zmieniony przez dnia Czw 11 Lis, 2004 22:11, w całości zmieniany 1 raz
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 11 Lis, 2004 22:11
No to co? Co z tego, jak sa dobre? Hę, KleO?
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 11 Lis, 2004 22:13
Wiem, ważne, żeby były dobre, dobrze wchłaniały. Edytowałam mój wcześniejszy post, a Ty wcześniej odpisałaś, więc przeczytaj
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 11 Lis, 2004 22:15
Naturella są drożesz i grubsze to fakt. Ładnie pachną, ale co mi z tego skoro je mam za przeproszeniem w gaciach. A pon za tym jak dla mnie one są mniej chłonne niż bella. Wykorzystam pakę, która mam i wracam do belli.
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 11 Lis, 2004 22:25
Łał, a już miałam kupować Naturellę, ale i tak kupię, warto sprawdzić. Raz się żyje
O mamusiu!!! Właśnie sprawdziłam ile to jest 8 mm. Boshe!! moje wkładki mają jakieś 2-3mm i są i tak odczuwalne, chociaż zależy kiedy. No ale podpaski to podpaski, muszą chłonąć więcej. Nie wiem, nie próbowałam, ale widziałam podpaski mamy - mają może max. 5mm, ale i tak 5 a 8 mm to duża różnica.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 12 Lis, 2004 15:54
Bella perfecta (green- których używałam puki nie zaczęłam używać tamponów) posiadają granulki zamieniające wydzielinę w żel i są dużo tańsze od podpasek always. Więc ja owe zawsze kupowałam =) wygodne, w miare cieńkie i wogóle ^^
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Bella PERFEKTA - cieniutkie podpaski higieniczne, zaledwie 3 mm grubości, gwarantujące dyskrecję oraz odpowiednie zabezpieczenie nawet w te trudne dni. 3 mm grubości - tak jak podpaski always, tak jakby te same, tylko, że tańsze
Podpaski Bella PERFECTA pozwalają skórze oddychać i dają jeszcze lepsze zabezpieczenie, dzięki większym bocznym osłonkom chroniącym brzegi bielizny.