Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Pią 12 Lis, 2004 16:47 Kompleks ;(
Cze,
Moim kompleksem są moje długie , chude palce. Wyglądają jak szpilki. Palce u ręki mam już dluższe od taty i mamy Nie wyobrażam sobie jakie będę miała w przyszłości...mój najdłuższy palec u ręki mierzy 11 cm ! To się staje nie do wytrzymania...nawet długopisu nie trzymam tak jak inni , tylko musze palce wykrzywiać . A jakie są Wasze kompleksy ?
Moi koledzy z judo ciągle mi mówią, że mam długie palce (u nóg).
Ja uważam, że mam takie jak inni (tylko, że może troche chudsze).
Ale kompleks... Hm... Małe piersi ?
Noid Gość
Wysłany: Pią 12 Lis, 2004 17:03
Skasowało mi posta Ale cuż, napiszę jeszcze raz:
Mam też problem z palcami, tylko u mnie z tymi od nóg. Mój koffany tatuś czasami (czyt. często) nabija się ze mnie, że mam takie długie palce jak on u rąk. I niestety jest w tym dużo prawdy
A kompleksów to raczej nie mam
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Pią 12 Lis, 2004 17:06
Ja mam duuuuużo kompleksów. Jestem chuda i niska i wszyscy mi doradzają jak mam przytyć (np. żebym jadła więcej), wydaje im się, że znają mój organizm lepiej ode mnie A drugim kompleksem, jest zła wymowa "r". Próbowałam się nauczyć, ale mi nie wychodzi. Raz jak w szkole czytałam na lekcji jakieś opowiadanie to często powtarzał sie tam wyraz "śmierć" i teraz taki jeden debil z klasy ciągle do mnie mówi "szprota (moja ksywa) śmiejć cię czeka". Ja chociaż nie mówię tego "r" , ale nie mówię też "j" zamiast "r". On jest jakiś głupi. Chyba trochę was zanudzilam No cóż, trzeba się przyzwyczaić.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 12 Lis, 2004 17:46
Ona89 napisał/a:
A drugim kompleksem, jest zła wymowa "r".
Bartek moj (hm.. nie wiem jak mam na niego mówić cholercia =P) ... =/ tez nie mówi "r" tylko tak tak słodziutko =) da się do tego przyzwyczaić ^^ ja zauwazylam jego złą wymowe hm.. dopiero po niecałych 2 tygodniach od poznania go ^^ wczesniej jakos nei zwracałąm na to uwagi.
A moje kopleksy?
mam kłopoty z zębami oraz są troszku krzywe =( a nie da się ich naprawić zwykłym aparatem tylko stałym na który moich rodziców nie stać =(
Mam grube nogi i niefajne włosy =(
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Ooch moje kompleksy.... mam krzywe ząbki, ale w tym miesiącu moja mama wreszcie się zebrała i pójdzie ze mną do ortodonty...będę miała aparacik...a takto to mam jeszcze jakieś ale niepamiętam mam świetny humorek i to dlatego
1. Jestem baaaaardzo chuda
2. Jestem niska (najniższa z klasy)
3. Mam bardzo chude ręce (to jest mój największy kompleks)
Kiedyś moim największym kompeksem było to, że zamiast mówić "s" mówiłam "f". W klasie się ze mnie śmiali, ale na szczęście koleżanka mojej siostry nauczyła mnie poprawnie wymawiać "s"
hyh no to widze ze jestesmy przeciwienstwem:p bo ja tyz wstydze sie moich dloni:] ale nie dlatego ze mam dlugie palce:P tylko dlatego ze sa grube i mam brzydki ksztalt paznokcia:P da sie z tym zyc, ale bardzo nei lubie pokazywac komus moich dloni gdyz rowniez uwazam ze dlonie swiadcza o czlowieq:) a jak juz mowimy o komplexach:D to chcialabym miec plaski brzuszek :p hyh bo wsumie tak to jestem z siebie zadowolona ale jak mam wyjsc na plazy w stroju kompielowym to denerwuje mnie troszke chodzenie ciagle z wciagnietym brzuchem
_________________ [: Nie ma kobiet nie zrozumianych,
są tylko meżczyźni mało domyślni :]
KoT Gość
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 05:38
Witam.
A wiecie, że to wynik siedzenia przy kompie? Naukowo potwierdzono, że osoby spędzające dużo czasu przy klawiaturze i/lub klawiszach komórki mają o ileś tam % (bodajże 30) dłuższe palce od rówieśników. Ale można mieć też, oczywiście, takie długie naturalnie
Pozdrawiam
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 08:16
to ja tez wiecie chyba od tego kompa bo moje paluszki tez wyjątkowo długie są ^^
a to pewnie dlatego że jako 2 czy 3 w klasie miałam internet noi i tak siedze najwiecej na kompie ^^ to pewnie potemu bo tak duze pisuje =D
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 12:09
A moim kompleksem jest...Jakby to ująć...150 cm wzrostu i 13 lat W sumie to nie uważam tego za kompleks,przynajmniej w czymś jestem niepowtarzalną indywidualnością Nina,Ty się nie przejmuj Dziecko Kochane, w smutnych chwilach pomyśl o takiej mroweczce na forum zobaczysz jak Ci szybko przejdzie A tak na serio: każdy ma w sobie jakieś "niedoskonałości" Twoje palce to moim zdaniem akurat drobiazg w porównaniu do kompleksów niektórych...Nie przejmuj się
moim kompleksem jest wzrost. Mam 165 - wiem że niektórzy mają jeszcsze mniej ale chcialabym mieć 170.mój drugi kompleks to to że ważę 43 kilo przy tym wzroście. jakoś utyć nie mogę