a teraz juz będzie się zaczynał 4 miesiac bez okresu
No właśnie - 'będzie się zaczynał'. Więc nie martw się, bo może się nawet pojawić za 5 miesięcy, ale nie ma powodu do obaw, a jeśli tak się bardzo martwisz, to idź do lekarza, nikt Ci nie broni - po prostu jesteś zaniepokojona tym, ponieważ już minął dłuższy czas niż tak, jak być powinno.
Jak miałam 10 dni okres, to tata mi mówił, żebyśmy poszli do lekarza, bo to go niepokoiło, ale ja tacie powiedziałam, że początki takie są, więc nie ma powodu do obaw i go przekonałam
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 10:25
KleO-no ja myślę,że te dziewczyny,które mają okres regularny to naprawdę szczęściary. Zawsze wiesz,kiedy dostaniesz okres,możesz się przygotować,obejdzie się bez zabrudzonej bielizny itp. Poza tym,że miesiączka jest nieregularna to nie musi wcale oznaczać,że pojawia się raz na dwa,trzy miesiące. Niektóre dziewczyny mają w ten sposób,ze mają okres dwa razy w miesiącu,albo raz na dwa miesiące ale 2-tygodniowy...Ja wolę przecierpieć te 3,4 dni(u mnie) w miesiacu i mieć spokój niż takie cyrki odgrywać
Wiesz mroweczka, jakos nie wrzeszczalam Było OK, tylko babka zostawila mi jakieś syfy pod językiem. Aaa, sory za offtopik.
Do Wierzby: dziewczyny mają rację A co do chudnięcia - cała prawda. Jeżeli tyle schudłaś, postaraj się chociaż o ten kilogram, który może wszystko zmienić. Tak czytałam.
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 11:03
w moim rpzypadku to znowu taka duża róznica w tych kg. nie była.
Ważyłąm po prostu 53 teraz waże 47,5 a przytyć po prostu nei ptorafię. Nie mam ochoty jeść
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
mroweczka - Twoja siostra nie ma okresu od wakacji... no troszkę schudła, a raczej troszkę więcej. Mogła by przytyć, conajmniej do tej wagi, jaką ma panienka_wierzba.
A w ogóle to ile Twoja siostra ma lat?
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 14:07
Eh...KleO...Myślisz,że ja mam coś do gadania? Poza tym ona nie jest chuda-po porstu schudła po tych treningach. Może przesadziłam,wcześniej ważyła gdzieś 44 kg,teraz 42. Jak zacznę z nią rozmowę na ten tamt to zaraz będzie..."ARLETA! Ale jakie tematy!" A lat ma tyle co ja-13.
Aha, więc trochę przesadziłaś z tą wagą
Która z Was ma na imię Arleta? Ty czy Twoja siostra? Bo takie imie w dialogu podałaś
Już nie mogłam się połapać
Arleta - tak na imie ma moja koleżanka
Heh, mroweczka, a może Twoja siorka poprostu nie zapisuje dat miesiączek? Może tak specjalnie? Oczywiście tak tylko mi się napisało, bo może faktycznie mieć czasowy zanik miesiączkowania. Moje pytanie: czy macie wspólny pokój?
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 15:29
mamy,mamy i zapisuje,no chyba,że zapomniała. Ale nie sądzę...Kalendarzyk ma zawsze na biurku, raczej nie zapomniałą by zapisać...
Arleta-ja Tzn.nie mówie,że tak mam na pewno na imie,po porstu takie "przyjęłam" na forum ale niekoniecznie jest prawdziwe
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 17:25
poltorej ale nie juz drugi raz ponad 3 =/
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 21:18
mroweczka - to tak na prawdę to jak Ty masz na imię?
panienka_wierzba - nie martw się, wszystko wróci do normy. A jak już się tak bardzo martwisz, to idź do lekarza, nikt Ci nie broni, bo lekarz wie najlepiej =*
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 21:20
a chce mnie zabrać do lekarza szcholera =/ szczerze mówiąc wstydze się minimalnie ale co mi tam, byłam w osiedlowej aptece po prezerwatywy =D kupowałam alkochol, oddawałam puste butelki wstyd mi neis traszny hyhy =P