E tam kompleksy;pp Nie przejmuję się za bardzo nimi
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 18:36
Mi niedawno jeden burak wyslal list, ze jestem brzydka. Na poczatku bylam zalamana, bo nie ze to jakis ktos co mi sie podoba, wrecz przeciwnie, ale wiadomo, chyba kazdy by sie po takim czyms czul glupio. Ale dzisiaj? Minely chyba 2 dni, a ja mam to w dupie. To, ze tak powiedzial, nie znaczy przeciez, ze tak faktycznie jest. W koncu to burak A moj kompleks? Paskudny glos.
moim kompleksem jest wzrost. Mam 165 - wiem że niektórzy mają jeszcsze mniej ale chcialabym mieć 170.mój drugi kompleks to to że ważę 43 kilo przy tym wzroście. jakoś utyć nie mogę
mam prawie identyczne wymiary i jkest dobrze nie przejmuj się
Femme Fatale Gość
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 19:31
Ej, ja też miękko wymawiam "r". Ale już się przyzwyczaiłam. Mam maasę kompleksów. Nie lubie swojego głosu (ktoś to już wymieniał - piątka ), mam duży tyłek i jestem nissssska... Kiedy ktoś porusza przy mnie kwestię wzrostu - dostaję szału. ==; To dopiero początek, ale nie będę pisała postu na kilka stron. <;]
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 22:31
Hmm moj kompleks:) no wiec duża stopa.. mam 162 cm i 20 rozmiar hmm moja kolzankaciagle mowi ze mam duza a ona ma 37 wkurza mnie.. hehe, i jeszcez wszyscy mowia ze mam duze oczy ale mi sie to podoba kosmetyczka powiedziala ze tez by chciala bo by nie musiala sie malowac:) no a tak to juz wszystko z kompleksow...
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 22:31
heheheh o matko ale blad zrobiłam napisalam 20 rozmiar sorka rozmiar to 40
haha w sumie to moze byc 20 buhehe
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 22:37
Aj zapomniałam palce no tak duzo o tym mowicie no wiec:) ja mam długie bo do pianina takie potrzebne ale jakos mi one nie przeszkadzaja... wole miec dlugie niz kluseczki:)