Ja mowie tylko mojej mamie "kup podpaski" i ona kupuje. A jak mi nie pasuja to ''kup innr bo w tych sie zle czuje" i kupuje
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 21:31
Gabrielen, raz mi zabrakło podpasek, to mówiłam do mamy: 'Mamo! Kup mi podpaski, bo już nie mam!', a mama na to: 'Kup sobie sama. Ja Ci mam kupować podpaski?'. I tak ich nie kupiłam, bo się wstydziłam, bo ja, taki kurdupel, co ma za przeproszeniem ciotkę
Dobra, wiem, jestem głupia i tyle...
I tak szukałam mamie po szafce i jej wzięłam podpaski, a teraz mi mama kupiła ich tyle, że szok =P Hyhy =*
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 23:38
KleO - a jak bedziesz miala 30 lat, mieszkala sama z mezem i bedziesz niska to co, mama ci bedzie kupowala ? Ja tez sobie czasami kupowalam Zaczynalam od wkladek i sie na podpaskach skonczylo Nie ma sie czego wstydzic - co z tego, ze kurdupel? Nieraz i mlodsze dzieci mama kupuja podpaski, jak mama jest np. chora albo zajeta
zdecydowanie TAMPONY i do tego wkładka... no bo podpaska nie dość ze pampers to jeszcze jak masz obfity oktres to czujesz jak krew z ciebie wypływa.. okropne
co do bolow to niektórzy mają inni nie, mnie przez pierwsze 2-3 dni boli brzuch i plecy potem jest ok
No wiecie, tak przez opakowanie to się nie da zmierzyć, a nie będę otwierać. Jak będę miała potrzebę otworzenia, to zmierzę Ale złożona to jakieś 9mm, ale rozłożona ma mniej, czyli tak może ze 4-5mm. Ale jak tam kto woli: czasem lepiej mieć pieluchę w gatkach, niż pływać To jest ju sprawa indywidualna.
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE