| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
czy to możliwe?
Autor Wiadomość
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 18:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Twój brat to syn Twojej mamy... Odkryłaś Amerykę? Shocked Nie no sorry za taka reakcję, ale chodzi o to, że jego dziewczyna to nie córka Twojej mamy. I dlaczego Twoja mama pyta się obcej dziewczyny (no może nie obcej, ale nie należy do rodziny) czy ma regularny okres? Coś mi tu nie pasuje... Sorry że Cię obwiniam, być może niesłusznie, ale jeśli coś ściemniasz, to powiedz to...

Numer Gadu-Gadu
2187507
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 18:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

bo mój brat mówi większość rzeczy mojej mamie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
7735521
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 18:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aha, czyli poprostu "wypaplał" wszystko Twojej mamie, a twoja mama tobie. Tylko właściwie po co Ci to wiedzieć? Masz dopiero 10 lat!

Numer Gadu-Gadu
2187507
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 18:32   

Mam wytłumaczyć Ci mycha92, o co chodzi? Więc tak: z postu sami10, co napisała: 'bo mój brat mówi większość rzeczy mojej mamie' wynika, że dziewczyna jej brata mówi mu o wszystkim, a następnie brat sami10 mówi wszystko swojej mamie.

sami10 - a dziewczynie Twojego brata spóźnia się okres czy jest nieregularny? Bo to dwie różne rzeczy...

mycha92 napisał/a:
Aha, czyli poprostu "wypaplał" wszystko Twojej mamie, a twoja mama tobie. Tylko właściwie po co Ci to wiedzieć? Masz dopiero 10 lat!

Może i ma 10 lat, ale co to za różnica, czy ma 11 lat, czy 12. 2 lata, to wcale nie wielka różnica wieku. sami10 już wchodzi w okres dojrzewania. Ona nie ma 5 lat. Trzeba się z tym pogodzić, że ona jest 'dużych' wymiarów. Inni szybciej dojrzewają, inni wolniej. Przed miesiączką dziewczyna zaczyna szybciej rosnąć (ale nie w moim wypadku Rolling Eyes )...
sami10 pojawia się już trądzik, więc pora na to, aby zaczęły się rozmowy o 'tych' rzeczach.

Ostatnio zmieniony przez mycha92 dnia Nie 14 Lis, 2004 18:37, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 18:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

okres normalnie to ma na początku miesiąca no to chyba ma nieregularny
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 18:38   

Nie uważacie, że drążenie tego tematu jest bez sensu? Rolling Eyes
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 18:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Rozumiem ze dziewczyna rozmawia z facetem o takich sprawach
Rozumiem ze facet chciał sie poradzić matki
Ale czemu mama powiedziała o tym swojej córce czyli sami ... tego nie rozumiem Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 18:40   

sami10 - aha, więc nie mogę dać podejrzenia o ciążę, bo gdyby się opóźniał, powiedzmy 2 tygodnie, to by były podejrzenia, no, chyba, że Twój brat ze swoją dziewczyną nie robili 'tego' Wink

Femma Fatale - forum dojrzewanie jest od tego, aby pomagać innym i inne takie tematy na temat dojrzewania Smile
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 18:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

oni nie robili "tego" tak przynajmniej myśle
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 18:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
No wiesz sami Smile jest wiele rzeczy których nie mówi sie młodszej siostrze biggrin
Nie wiem ale Twój brat ma 22 lata więc chyba raczej to robili
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 18:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No KleO owszem, sami można już takie rzeczy mówić, chociaż ma dopiero 10 lat. Jak już sie dowiedziała, to niech wie, tylko nie powinna dalej tego przekazywać nam. To raczej rodzinna sprawa, nawet powiem osobista -> dla tej dziewczyny. Poza tym: sami, dlaczego jeżeli ma na początku miesiąca okres, to ma nieregularny? Znam kilka osób które już kilka lat mają zawsze miesiączkę na początku miesiąca, i jakoś mają regularny zgodnie z cyklem. I co z tego? To, że ma na początku miesiąca, nie oznacza, ze coś z nią nie tak... każdy ma swój osobisty cykl i czy okres wypadnie na opczątku czy w środku miesiąca nic nie oznacza... Nie ma reguły, że jeśli się ma na początku miesiaca, to już jest nieregularny. No chyba że zawsze miała np. w środku miesiąca, i tym razem wypadł jej na początku. To juz jest nieregularnosć.
Kinga: nie rozumiem tego samego...

Numer Gadu-Gadu
2187507
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 18:58   

sami10 - Twój brat i jego dziewczyna są dorośli, więc nic nie możesz myśleć, że 'tego' nie robili. Prawdopodbnie już to robili, przeciez oni są dorośli i większość osób w tym wieku traci: mężczyzna - już nie jest prawiczkiem, kobieta - traci dziewidztwo, a takiej dziesięciolatce nie mówi się o tych rzeczach, bo są zbyt osobiste, a rozmowa o seksie z dorosłym człowiekiem jesteś za młoda =*
22 - latek rozmawia ze swoją 10 - letnią siostrą Shocked
Spoko... totalny szok Rolling Eyes

Ostatnio zmieniony przez mycha92 dnia Nie 14 Lis, 2004 19:00, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 19:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

chciałam powiedzieć: tak myśle
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 19:02   

Ale Ty nie powinnaś nic myśleć. Nie każdy jest święty. A jak Twój brat będzie miał żonę i dzieci, to też będziesz myśleć, że nie uprawiał seksu? To skąd te dzieci, co? Shocked
Seks - czysta rzeczywistość, przyjemność dwojga ludzi. Normalna rzecz i nie ma się czemu dziwić...
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 19:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak to mama mówi: "Wszystko dla ludzi". Zgadzam się z KleO. Właściwie seks to wykonanie naszego życiowego zadania. Oczywiście jeżeli urodzi się dziecko. Po to jest seks, żeby podtrzymać gatunek ludzki, i po to dojrzewamy, aby wydać potomstwo. Głównie dlatego żyjemy. I w jeszcze jednym punkcie zgadzam się z KleO: nt. rozmawiania o seksie.

Numer Gadu-Gadu
2187507
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu