W prostownicy po jednym umyciu włosy robią się naturalne
Może jakies specjalne odżywki?
Femme Fatale Gość
Wysłany: Nie 14 Lis, 2004 20:03
No tak, nie pomyślałam o tym.. Ale to chyba też zależy od skręcenia włosów, hm? Nie wiem, bo nie mam kręconych włosów... Mylene, najlepiej zapytaj swojego fryzjera jak uporać się z niesfornymi loczkami.
Mylene Farmer Gość
Wysłany: Nie 14 Lis, 2004 22:46
ja juz uzywam prostownicy ale tylko troche wilgoci sprawia ze juz mam loki natomiast tak naturalne to nie mam bardzio kreconych poprostu chodzi mi o to zeby byly gladkie i kosmetyki tez nie pomagaja ............tylko fryzjer tylko nie wiem czy tak sie da bo jedni mowia ze tal drudzy nie a moj fryzjer mowil ze nie............ale skoro tak to dlaczego dziewczyny z mojej szkoly nagle maja proste wlosy..........abra kadabra czy co
Gość
Wysłany: Pon 15 Lis, 2004 06:09
No to ja już sama nie wiem... Ale, tak właściwie... Po co Ci proste włosy? Ja wolałabym mieć kręcone, albo lekkie fale. Proste włosy są monotonne. Spróbuj polubić siebie taką, jaką jesteś. ;)
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sro 17 Lis, 2004 08:45
trwała ondulacja- skręca włosy
jest sposób podobny do niej tylko efekt odwrotny
robi się go u fryzjera i wytrzymuje podobnie jak trwała, do 2 czy 3 miesięcy =) musiałabyś iść do swojego fryzjera i spytać się w jakiej cenie robią go u Was, pozdrawiam
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 18 Lis, 2004 22:11
Ja chciałabym mieć kręcone. Nie trzeba układać, wystarczy uczesać.
Tak jak mówimy dziewczyny - u fryzjera.
Tak, można trwale wyprostować włosy u fryzjera, o ile sie nie myle, zabieg ten ma również wiele wspólnego z wydłużanioem włosów!, Zabieg kosztuje ok 100zł
Kup prostownice!! Ale radze kupić na pare moja koleżnaka taką ma Jest b. dobra POLECAM!!
_________________ Słowami nie określe tego co czuje,
i wciąż myśle że coś zepsuje.
Ze coś pujdzie nie tak,
i znów zostane sama jak wrak.
Chce byś wyszeptał słowa,
dzięki którem mój smutek się schowa.
Byś słał uśmiech swój,
I był cały mój!!