Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sro 17 Lis, 2004 08:49
a mnie tez fascynuje krew, uważam że jest piękna
a wiecie jak pięknie wygląda świezo cięta rana w wodzie? tak krew płynie i robi taki płaski czerwony slad, jakby taka czerwona zyletka ^^ sczline
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
autorka tego tematu Gość
Wysłany: Sro 17 Lis, 2004 14:09
[quote="panienka_wierzba"]a mnie tez fascynuje krew, uważam że jest piękna
a wiecie jak pięknie wygląda świezo cięta rana w wodzie? tak krew płynie i robi taki płaski czerwony slad, jakby taka czerwona zyletka ^^ sczline[/quote]
Zgadzam się z Tobą, też lubię widok krwi w wodzie :)
brzydzić się krwią to nie - ale na pewno nie zlizywałabym jej Natomiast lubię patrzeć jak mi krew pobierają jak strzykawka sie napełnia krwią. W ogóle lubię zastrzyki i pobieranie krwi
Dopiero teraz sie dowiedzialem ze kogos moze brzydzic wypicie ich walsnej krwi
az sie zdziwilem bo zawsze bylem przekonany ze polizanie wlasnej rany ewentualnie spicie z niej nadmiaru krwi to cos normalnego A krwi w wodzie nie widzialem ale napewno nie wyglada tak samo ciekawo jak nadmanganian potasu rozpuszczajacy sie w wodzie:)
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Sro 17 Lis, 2004 20:03
nie no krew mnie nie brzydzi moja. Czasem liże rane jeli nie mam w pobliży zadnych srodków. Ale nie jest to jaki mój specjalny przysmak .
Kapitan Gość
Wysłany: Czw 18 Lis, 2004 07:15 Re: !!!krew!!!
Anonymous napisał/a:
Czasami sobie wyobrażam krew, dużo krwi..
Moja krew mi smakuje, kiedyś specjalnie się poraniłam, poczekałam aż wypłynie a potem ją zlizałam... Raz jak kolega sie skaleczył to coś mnie napadło i spytałam go czy mogę oblizać... (...)
Przypadek o którym piszesz jest trochę niepokojący, ale radziłbym się zbytnio nie przejmować. Do wampira Ci jeszcze daleko
To może być przejściowe. Mnie widok krwi też nie przeraża, ale nigdy nie próbowałem jej zlizywać.
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 18 Lis, 2004 12:58
Musisz się przerzucic na coś innego do picia, coś tak smacznego ze zapomnisz o smaku krwi
a mnie tez fascynuje krew, uważam że jest piękna
a wiecie jak pięknie wygląda świezo cięta rana w wodzie? tak krew płynie i robi taki płaski czerwony slad, jakby taka czerwona zyletka ^^ sczline
A może farba nie byłaby brzydsza, choć być może nie tak podniecająca?
_________________ mirula
"alteri vivas oportet, si vis tibi vivere." ( musisz żyć dla innych, jeśli chcesz żyć z pożytkiem dla siebie.) Seneka
KoT Gość
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 07:17
Witam.
Fascynacja krwią? Niewielka rzecz w psychice, ewentualnie można to uznać za delikatny odchył. Ale nic strasznego, spokojnie. Masz zadatki na Wampira...A jak już o nich mowa, to Malkavian! Znający Maskaradę i Mroczne Wieki rozumieją Tak się zastanawiam, jednak nie jest tak mało użytkowników, których krew fascynuje. :> Forum wampirów?:>
Pozdrawiam
Krew nie jest najgorsza nawet jest fajna .... ale jek mi pobierają krew - nie cierpi tego brrrr . I oczwiście interesuja mnie wampiry i flilmy na ich temat fajne są też nietoperze wampiry
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 20 Lis, 2004 12:26
Hehehe... Mi niedawno kolega na religi zaczal bluzgac krwia na lawke, bo sie zranil Ale nie zlizalam jej, bo ten to moze miec jakiegos AIDSa czy cos, ale gdyby to byl ktos inny...
KoT Gość
Wysłany: Wto 23 Lis, 2004 07:23
Witam.
Nietoperze - wampiry skomentuję: LoL. Ja trawię tylko wampiry rodem z Maskarady lub podobne. Nena: No ciekawe, ciekawe. I tak sobie liżesz krew kolegów?
Pozdrawiam