No tak Gabrielen, ale za próbki nic nie płacisz, więc trzeba korzystać z prawa przydzielającego jeden zestaw na osobę. Szczerze powiedziawszy to zastanawiam się czy by nie wymyśleć sobie jeszcze jakiejś siostry, i zgarnąć jeszcze jeden zestaw I yak szczerze powiedziawszy to nie spodziewałam się, że w tej przesyłce będzie jeszcze książeczka, kalendarzyk, list i ankieta. Myślałam, że tam tylko tampony dają, i to ze 2 może 3. A tu cały zestaw. Ale kłócić się nie będę, miły prezent
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 14 Lis, 2004 17:03
Wiecie co? Moja mama jest przeciwko tamponom. Uważam, że według niej, tampony są intruzami
Ja tak specjalnie mamie na żarty mówię: 'A ty byś tylko tampony używała ' (właśnie taką minę robię =P), a moja mama na to: 'Coś ty! Żeby sobie tam tak wpychać? Świństwo jakieś'.
No i jak mam sobie z mamą poradzić?
Już mi się nawet śniło, że poszłam z mamą do sklepu kupić tampony, a w moim śnie były one takie grbe i wielkie
I to jeszcze było to Tampo Bella. 20 sztuk + 15 gratis
Spoko sen, co?
No wiesz KleO, taki promocje się zdarzają, ale nie 20+15! A może i są takie Ja widziałam podpasek promocję w biedronce, tych bella. Moja siostra je kupiła, ale nie wiem ile jest gratis. Może 5 szt.? Możliwe. A tamponów widziałam juz kiedyś promocję: 8+2 |Ale zawsze coś. A co do mamy: moja też jest przeciw. Ale nie wiem, może kiedyś mi pozwoli... na razie nie mam miesiączki, ale jak już dostanę, to mam zamiar przy drugiej wypróbować.
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 14 Lis, 2004 18:53
Mycha, moja mama kupiła podpaski bella w biedronce i jest ich tam pare gratis, ale teraz nie chce mi się sprawdzać <lol>
A z tymi tamponami, co było w ich 15 gratis, to przeciez był to sen, więc jak mogło być to prawdą. 15? Za dobrze by było
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 15 Lis, 2004 09:45
Moja mama nie ma nic przeciwko. Tylko kiedys zaczela peplac ze "nie wsadz sobie za gleboko", "za moich czasow...." itd. Jes, jak ja tego nienawidze