KleO - ze slodyczy i czasami rzeczy ostrych albo mocno doprawionych. Ale to wszystko zalezy od cery.
Wiecie, co ? Ja nigdy nie mialam pryszczy, krostek i tych innych. A jak tylko pojawil sie okres - koniec, zaczelo sie :/ Tzn. nie mam epidemii bo sie "lecze" ale jednak - gdyby nie Clearsil Total Control to byłoby kiepsko
Moja siostra (teraz ma 28 lat) swego czasu miała twarz tk wyboistą od "dziur" po pryszczach, że szok. A brat ma 27 lat i nadal pryszcze LOL
No ale KleO: moi rodzice nie mieli trądziku, a ja nie mam problemów z cerą, więc istnieje możliwość, że nie będę mieć już pryszczy. Chociaż dzisiaj odkryłam jakąś krostkę na czole, ale zaraz tonik pójdzie w ruch Chociaż już dzisiaj smarowałam, ale nie w tym miejscu. Owszem, nikt nie jest nieomylny, ale na prawdę, tylko koło nosa mi się przetłuszcza skóra, pryszczy nie mam, tylko teraz ta krostka... Wyleczę
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE