| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Co zrobić z chłopakiem, który chce do mnie wrócić?
Autor Wiadomość
Nikt
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 16 Lis, 2004 15:17   Co zrobić z chłopakiem, który chce do mnie wrócić?

Miałam rok temu starszego o rok chłopaka, z którym zerwałam po siedmiu miesiącach, bo stwierdziłam, że już mi się znudziło i nic do niego nie czuje. Myślałam, że znajdzie sobie inną dziewczynę (nigdy nie miał z tym problemów, bo ma duże powodzenie). Niedawno za nim zatęskniłam. Miesiąc temu poprosił inną. Po czterech dniach zerwał z nią. Wczoraj w nocy przysłał mi smsa (a dokładnie o 1 w nocy), żebym do niego wróciła, bo już dłużej sam nie pociągnie, bo nikogo innego nie może już pokochać, choć już próbował. Nie wiem, czy powinnam, bo trochę głupio bedzie, że po takim czasie do niego wracam, ale jednocześnie trochę zatęskniłam. Jutro mamy się spotkać. Co mu powiedzieć?
Przejdź na dół
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 16 Lis, 2004 15:26   

Czemu głupie? właśnie tego oboje chcecie i nie masz się czego bać, a przez to wasz związek będzie dojrzalszy, i jeszcze bardziej będziecie się kochać Wink , skoro tego chcesz to musisz spróbować!!!!!!!!!! Wink
Powrót do góry
justka007 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 16 Lis, 2004 15:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Też tak miałąm. Nie wiedziałam co mu powiedzieć i w końcu nie zerwałąm z nim. Nie wiem co poiwedzieć,. Moze powiedz mu prawde.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3107824
YO !!! Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 16 Lis, 2004 23:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

JEŻELI CHCESZ DO NIEGO WRÓCIĆ TO NIC NIE STOJI WAM NA PRZESZKODZIE . I MYŚLE ZE POWINNAĆ POWIEDZIEĆ TO CO CZUJESZ ...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
6519354
KoT
Gość
PostWysłany: Wto 16 Lis, 2004 23:48   

Witam.
Ale co tu ma do rzeczy czas? Jeżeli tyle potrzebowaliście, by zrozumieć to, co powinniście, wg Ciebie, wcześniej, to nie oznacza, że jest już za późno. Wink Skoro się za nim zatęsknilaś, radzę nie odrzucać od razu go. Jeżeli się jeszcze wachasz, nie daj mu jednoznacznej odpowiedzi, ale powiedz, że też się stęskniłaś. Jeżeli sama nie jesteś pewna, pozostaw go w niepewności, ale nie z niczym. A potem...To już zależy wyłącznie od Ciebie. Jeżeli natomiast chcesz do niego wrócić, to nie widzę przeszkód. Smile
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu