Wysłany: Wto 16 Lis, 2004 15:17 Co zrobić z chłopakiem, który chce do mnie wrócić?
Miałam rok temu starszego o rok chłopaka, z którym zerwałam po siedmiu miesiącach, bo stwierdziłam, że już mi się znudziło i nic do niego nie czuje. Myślałam, że znajdzie sobie inną dziewczynę (nigdy nie miał z tym problemów, bo ma duże powodzenie). Niedawno za nim zatęskniłam. Miesiąc temu poprosił inną. Po czterech dniach zerwał z nią. Wczoraj w nocy przysłał mi smsa (a dokładnie o 1 w nocy), żebym do niego wróciła, bo już dłużej sam nie pociągnie, bo nikogo innego nie może już pokochać, choć już próbował. Nie wiem, czy powinnam, bo trochę głupio bedzie, że po takim czasie do niego wracam, ale jednocześnie trochę zatęskniłam. Jutro mamy się spotkać. Co mu powiedzieć?
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 16 Lis, 2004 15:26
Czemu głupie? właśnie tego oboje chcecie i nie masz się czego bać, a przez to wasz związek będzie dojrzalszy, i jeszcze bardziej będziecie się kochać , skoro tego chcesz to musisz spróbować!!!!!!!!!!
JEŻELI CHCESZ DO NIEGO WRÓCIĆ TO NIC NIE STOJI WAM NA PRZESZKODZIE . I MYŚLE ZE POWINNAĆ POWIEDZIEĆ TO CO CZUJESZ ...
KoT Gość
Wysłany: Wto 16 Lis, 2004 23:48
Witam.
Ale co tu ma do rzeczy czas? Jeżeli tyle potrzebowaliście, by zrozumieć to, co powinniście, wg Ciebie, wcześniej, to nie oznacza, że jest już za późno. Skoro się za nim zatęsknilaś, radzę nie odrzucać od razu go. Jeżeli się jeszcze wachasz, nie daj mu jednoznacznej odpowiedzi, ale powiedz, że też się stęskniłaś. Jeżeli sama nie jesteś pewna, pozostaw go w niepewności, ale nie z niczym. A potem...To już zależy wyłącznie od Ciebie. Jeżeli natomiast chcesz do niego wrócić, to nie widzę przeszkód.
Pozdrawiam