Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Wto 16 Lis, 2004 17:20
nosze okulary od 4 roku zycia, no to juz kolo 10 latek jak nie wiecej (bo nie pamietam ile dokladnie mialam jak zaczynałam nosic ale kolo wrzesnia 1994 chyba)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Wto 16 Lis, 2004 20:33
a wiec okulary nosze i jestem dalekowidzem i mam także lekki astygmatyzm. I jakoś mam wrażenie że lepiej wyglądam z nimi ale może to tylko wrażenie. W każdym razie nienarzekam
Noszę okulary ok.8 lat.... Coś koło tego... Aaa, i nie rozumiem, jak można nie lubić okularów . Ba, ja się głupio bez nich czuję... Okulary dodają charakteru, przynajmniej niektórym osobom. To naprawdę piękny atrybut. Nie wiem dlaczego, ale ogólnie strasznie mi się podobają... Może to ta powaga, majestat i wspomniany charakter? W przyszłości /jeśli moja wada wzroku zostanie usunięta/ chyba będę nosił zerówki ...
_________________ Carpe diem, quam minimum credula postero.
Horacy
KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...
Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu :*. Masz gust, dziewczyno :*.
Niezupełnie... Widzisz, moja wada polega na tym, że obraz nie za dobrze się nakłada. Coś w rodzaju zeza, tyle, że nic strasznie poważnego . Jedno oko po prostu mam słabsze, a drugie 'zwykłe' . Na tym słabszym mam + .
Już zbieram na operację laserową . A później sobie kupię zerówki . Okulary są piękne, naprawdę . Szkoda tylko, że noszę je z wiadomych powodów...
_________________ Carpe diem, quam minimum credula postero.
Horacy
KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...
Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu :*. Masz gust, dziewczyno :*.