Sami, ale Twój brat jest mężczyzną, a mężczyźni raczej nie golą nóg... A poza tym, to niech sobie zrobi warkoczyki. Mojemu bratu i tacie też można zrobić, tylko po co?
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Wto 16 Lis, 2004 19:47
Warkoczyki...? Może lepiej dredy? Fajnie by to wyglądało. Ciekawo ile fryzjer wziął by za zrobienie dredów na nogach
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 16 Lis, 2004 22:05
KleO - jednak czasami ta uroda, gdy przesadzimy z wyrywaniem brwi nie jest uroda, tylko masakra:P Ja jeszcze nie wyrownywalam sobie, ale na wiosne na pewno to zrobie
Poza tym dzisiaj mialam rownane rzesy i czekam az beda takie jak poprzednio, tylko rowne. Bo terazsaa takie tyci-tyci
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 16 Lis, 2004 22:12
mycha92 napisał/a:
PMS mi żyć nie daje!!!
Co / kto to jest?
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 16 Lis, 2004 22:13
KleO jak dobrze mysle to to jest napiecie przedmiesiaczkowe. Ale moge sie mylic.
Gaba: nie mylisz się. Ale jakoś czuję się lepiej. Zobaczymy, jak będzie jutro. Jak na razie chyba znowu mam gorączkę "Pożyjemy, zobaczymy" (który raz ja to piszę??).
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
no jak tej twojej koleżance włosy nie rosna to ma super!!! a jak ty masz już 14 laat to pewnie ze sie gól. to chyba oczywiste... a każdy sposób jest dobry