Mam od niedawna komóre. Mój nr podałam tylko niektórym osobom. Ale wczoraj miałam dziene sygnały i sms-y. Nie wiedziałam od kogo. Sms-y typu Kocham Cię itd. I to różne telefony. Dzwonili do mnie. Co sie okazało , że jakaś koleżanka podała mój nr bratu a on już wiedział co z tym zrobić. Dał go chyba 12 osobom. I dziś w szkole tak mnie zaczepiali. Wrrrr...
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Sro 27 Paź, 2004 17:50
Ja bym na twoim miejcsu go zabiła(żart). Niech twoja koleżanka poda numer swojego brata i ty rozdasz go swoim znajomym żeby go podenerwowali. Zemścisz się w ten sposób
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
wiem co masz na myśli , ja też mam komórke i też podałam nr tylko kilku osobą ... A te podały go innym ... i do dziś ( a telefon mam od 3 lat ) dzwonią do mnie jakieś obce nr !!! tylko głuchacze ... naszczęście ...
niektórzy ludzie robią tak : biorą telefon , wystukują byle jaki nr i dzwonią !! bez sens !!
_________________ miłość jest jak żmija : męczy , dręczy i zabija ...
Najlepiej jest wtedy podawac swój numer zaufanym osobom....ale w takiej sytuacji dowiedz sie jaki numer ma ten koles i jego tez dręcz lub poprostu zmień swój numer, bedzie najprościej i uwazaj komu go dajesz.
JA TEŻ MAM KOMÓRKE OD 1 ROKU I SYGNAŁY POSYŁAJA MI TYLKO ZNAJOMI (NA SZCZĘŚCIE ) ALE NA TWOIM MIEJSCU ZADZWONIŁA BYM DO KOLESIA I POWIEDZIAŁA ZE MA SIE OD CIEBIE ODWALIĆ .
KoT Gość
Wysłany: Sro 17 Lis, 2004 06:36
Witam.
Widocznie koleżanka nie okazała się warta Twojego numeru. Twój błąd, a to są jego konsekwencje. Oczywiście, jeżeli wcześnej nie miałaś telefonu, nie mogłaś ich przewidzieć, ale mimo wszystko radzę się bardziej zastanowić: Komu daję numer? Jeżeli już nie możesz wytrzymać, to go zmień. Jeżeli jest trochę lepiej, to po prostu bardziej uważaj.
Pozdrawiam
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 17 Lis, 2004 20:22
Masz przynajmniej nauczkę na przyszłość,by uważać,komu dajesz numer telefonu. Wiem,że to była zaufana osoba,jak już powiedział KoT widocznie nie była warta Twojego numeru. Nie zwracaj na nich uwagi,w końcu im się znudzi,lub jak będą puszczali długie sygnały to łap ich. W końcu szkoda im będzie kasy
Moim zdaniem powinnaś to przeczekać. I nie reagować! Przecież w końcu każdemu się znudzi dzwonienie do osoby, która i tak nie odbiera!
A na przyszłość uważaj komu dajesz swój numer. Może się okazać niegodny zaufania.
Serdecznie pozdrwaiam
_________________ And yeah, yeah, God is great.
Yeah, yeah, God is good.
Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah.
What if god was one of us,
just a slob like one of us,
just a stranger on the bus trying to make his way home?
KoT Gość
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 06:58
Witam.
W moim telefonie np. jest taka funkcja...Automatyczne odbieranie. Bardzo fajne, w akcie desperacji, jeżeli też ją masz, uaktywnij. Jak krótko by nie dzwonili i tak ich będziesz łapać.
Pozdrawaim