| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Olanie - I Rozpacz
Autor Wiadomość
Weronika
Gość
PostWysłany: Pon 15 Lis, 2004 14:21   Olanie - I Rozpacz

(wachałam się czy to napisać)
Ja i Paweł znamy się już 4 lata.
W sumie to go kochałam.
Byliśmy przyjaciółmi. Do ostatniego tygodnia.
Siedzieliśmy na dworze i się bawiliśmy.
- Paweł muszę Ci coś powiedzieć - zaczełam
- Tak?
-......No bo ja cię kocham.
..
..
..
..
- Ale ja ciebie nie - powiedział
Łzy zaczeły mi świdrować w oczach, wymyślałam różne scenerie lecz nie tą by kochał Magde - tą która ugania się za nim.
Nie wiem co zrobić - jestem w załamce
Przejdź na dół
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pon 15 Lis, 2004 14:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wero pisałam Ci na gg Wink
Moge tylko jeszcze raz Ci napisać że
jest masa facetów którzy o Tobię marzą ... a których nie zauważasz rozejrzyj się napewno ktoś sie znajdzie ... i głowa do góry
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Tavion
Gość
PostWysłany: Pon 15 Lis, 2004 14:28   

Wero, żaden normalny, wartościowy chłopak nie odpowidziałby "Ale ja ciebie nie".
Wolałabym usłyszeć wymówki typu "Ale jesteśmy przyjaciółmi, za szybko na zwiążek" itp. niż walnięte prosto z mostu "Ale ja ciebie nie". Widać, nie jest dla ciebie stworzony Wink
Świat jest pełen wspaniałych facetów. W końcu znajdziesz tego wymarzonego Wink
Powrót do góry
Asiek Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 15 Lis, 2004 15:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziwny człowiek. Ale na pewno znajdziesz sobie fajnego gościa, z tego co czytam to chyba jesteś niezłą laską Wink

Numer Gadu-Gadu
8821769
justka007 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 15 Lis, 2004 17:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pomyśl, zę nie jest jeden chłopak na świecie. Postaraj sie o nim zapomnieć. Wiem, zę to nie łatwo, ale chociaz spróbuj.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3107824
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Pon 15 Lis, 2004 17:50   

Dokładnie tak. Wink On po prostu nie był Ciebie wart, znajdziesz sobie lepszego. Przecież tylu facetów jest na świecie...
Powrót do góry
DeadCorpses Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 16 Lis, 2004 15:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

khm, ta mówią, że w miłości wiek nie ma znaczenia. Ale może jednak wypadałoby się nad tym zastanowić. Z doswiadczenia wiem, iz takie osoby są bardziej wybuchowe w uczuciach (vide dziewczęta), a faceci nie są jeszcze po prostu przygotowani na jakas miłość czy inne tego typu wyznania. Na to czas przyjdzie. Tak imho.

tak bardzo ją kocham, tak bardzo ją chce

-- Book of the Dead
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5543682
KoT
Gość
PostWysłany: Sro 17 Lis, 2004 00:25   

Witam.
Szybko i brutalnie. To już nawet nie było krótkie cięcie, tylko potężny cios oburęcznym młotem. Chyba już lepiej by bylo gdyby nie powiedział nic, ale czasu nie cofniesz. Okazał się bardzo, bardzo mało przewidujący i delikatny, co już go powinno skreślić. Podsumowując: Nie był Ciebie wart, ale to nie tylko jego wina. Mógł być za młody.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 17 Lis, 2004 16:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wero ja już Ci pisałam na blogu=) Wg. mnie on w ogóle jeszcze nie dojrzał do miłości, nie dojrzał do tego,aby mieć jakąkolwiek dziewczynę latając za Tobą i krzycząc "Wero ma ciotę"...Przynaj,że to trochę żenujące=/ Nawet w moim wieku(13,14 lat) zdarzaja się- i to nawet często-chłopacy,którzy jeszcze do tego nie dojrzali. Nie przejmuj się więc,jesteś młodziutka, masz 10 lat dużo czasu przed Tobą=] I zobaczysz,że chłopacy będą się jeszcze za Tobą oglądać!

Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 17 Lis, 2004 16:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

E tam jezdzicie za mocno po kolesiu. Ja zapewne tez bym tak odpowiedzial bo po co klamac i owijac w bawelne? ;/ a jesli dziewczyne udobruchaja te same slowa tyle ze powiedziane w innej formie to jest niedlamnie ;P.

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Sro 17 Lis, 2004 17:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tekst w stylu ,,Ja ciebie nie" jest okropny...
Taki chłopak nie może być twoim przyjacielem...
Zranił cię. Tak poprostu...
Nie wart jest twojej miłości, ani przyjaźni
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 17 Lis, 2004 21:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Młoda a Twoim zdaniem co powinien odpowiedzieć?
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Sro 17 Lis, 2004 23:52   

Witam.
Pułkowniku, no dobrze, może nie dla Ciebie. Czujesz przyjemność widząc, że dławi ją ból po Twoich słowach? Nie? Więc może warto było to powiedzieć łagodniej? W sumie chłopak poszedł po najkrótszej linii oporu i to dla niego było najlepsze, a przy okazji rozwiązywało całą sprawę raz a dobrze. I ze swojej strony mogę mu zarzucić jedynie brak subtelności, której domieszka jednak mogła delikatnie załagodzić sytuację.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 18 Lis, 2004 14:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KoT ale lepiej chyba że powiedział że jej nie kocha, niż miałby powiedzieć '' Ja Ciebię też!"
To jest dopiero młody wiek(ten chłopak..w Weroniki wieku?) to nie zna się za bardzo na słowach ''Możemy zostac przyjaciolmi'', ''poczekajmy trochę..lepiej się poznajmy''. Może pomyslał ze to taki zart ze strony Weroniki:> Bo w tym wieku zadko się słyszy o miłosci Smile
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Pią 19 Lis, 2004 00:02   

Witam.
A ja coraz częściej, te wszystkie Dziewczyny Wink plotkujące o tych swoich jeszcze bardziej dziecinnych chłopakach, zarzucajace jedna drugiej w którym to się kocha...A co do tego...Nie wziąłem pod uwagę jego wieku, dałem mu minimum 13 (a wtedy już powinien powiedzieć i logicznie myśleć). My fault.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu