Nadal nie widze co w tym zlego powiedziec komus prawde. Moze bolesna ale tylko dla glupich dziewczynek dla ktorych wystarczy zmienic forme wypowiedzi aby zmienila znaczenie. A z takimi sie nie zadaje , nie utrzymuje glebszych kontaktow i mnie nie interesuja. Ja natomiast dziewczynie tej Kotku moglbym zarzucic wiekszy brak subtelnosci bo odkad sie wyskakuje na dzien dobry ze stwierdzeniem "kocham cie" ? Powinno sie byc wtedy przygotowanym na wszystko. Tymbardziej jesli ofiara tego naglego i brutalnego ataku slownego jest chlopak wyjatkowo mlody badz taki nieczuly warchol i prostak jak ja.
Pozdrawiam
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
KoT Gość
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 22:28
Witam.
W gruncie rzeczy to masz rację. Ja bym się poczuł minimum dziwnie, gdyby mi któraś z koleżanek wyskoczyła z takim tekstem. Reakcja nieprzewidywalna. Ale to wcale nie oznacza, że chłopak również subtelności nie wykazał...Tyle, że dziewczyna się mało przewidującą okazała :/
Pozdrawiam