A więc chciałabym sie z wami pożegnać do 22 grudnia. Po zebraniu i okazaniu ocen jest źle. bedę za wami tęsknić, a pisze od koleżanek. Napiszę troche do kilku osób:
Sami10 - staraj sie w swoim dziale
Wierzba - dostałaś telefon, wyslij SMS, albo puść dzwonka kiedyś, ale tak żebym wiedziała, że to ty
Idda - pisz więcej w opowiadaniu
Kinga - jak wrócę to Cie odbiję Noidowi
Altruista - wyluzuj trochę
Koprofag (nie jeste na topie) - wydaje mi się, że to otwieracz
Pułkownik - jednak jest źle po zebraniu
EU07 - szerokiej drogi i wygodnych przedziałów
Ja również oryginalna nie będę...bardzo mi szkoda że Cię już nie będzie No ale pocieszeniem jest to że tylko do 22 grudnia Pomyśl sobie że jest tu dużo osób , które czekają z niecierpliwością na Twój powrót także popraw jak tylko możesz te ocenki i wracaj do nas! Czekamy na Ciebie!
Hmm, elfka...a jak starych w domu nie bedzie? Ja jak naprawde bylem uzalezniony [wtedy to od gry w Warcrafta], i musialem wchodzic na kompa, to czekalem az starzy pojda spac, wtedy wlaczalem kompa i siedzialem do 3-4...tylko na nastepny dzien ciezko wstac, ale co to dla mnie
Trochę mi głupio żegnać się z osobą, której właściwie nie znam... Aczkolwiek im więcej osób uczestniczy w dyskusji, tym bardziej ta staje cię ciekawa; porywająca. A wydaje mi się, iż jesteś aktywna ... Zatem... Do zobaczenia...
_________________ Carpe diem, quam minimum credula postero.
Horacy
KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...
Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu :*. Masz gust, dziewczyno :*.