Mam koleżanke..Z która mieszkam na osiedlu ... znaczy sie przyjaciółkę..Ona chodzi z chlopakiem..I jest pewnien chłopak..Który mi sie podoba z osiedla..A jak ja jej powiedziałam..To ona juz do niego : TESKNIE ZA TOBA itp. pisała , a miała chłopaka i ten co mi sie podoba juz do niej pisze KOCHAM CIE .. a już by był mój..Ona ma opisy kocham cie misiu i ona chyba pisze do tego co mi sie podoba ze to do niego ;/ dziwne a jak poznaje jakiegos nowego który sie w niej zakochał to tez do mnie pisze NIE MÓW , ŻE Z NIM CHODZE - z jakims chłopakiem..:/ Ja bym powiedziała tak wygarnela ze ma chłopaka ale ona potem bedzie do mnie mowic ze ja gadam..A jak miałam chlopaka i sie zaczelam z nim spotykac i ona ze mna chodziła..To on znowu nastepny raz napisał KONIEC JA CIE LUBIE a ona mi przysłała z nim rozmowe ZE ON JĄ KOCHA:/ Nieraz mam ochote jej walnac co mam zrobic
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Sob 20 Lis, 2004 13:09
Cze
No to musze przyznac masz fajną kolezankę ... nie ma co
Ja na Twoim miejscu bym jej pwoiedziała co o tym myślę i oczywiscie powiedziała facetowi mając jakieś tam dowody ... ale <lol> niedobra ja
A jesli mogę wyrazić swoją opinnię to dziewczyna zachowuje się nie fair wobec tych wszystkich chłopaków.
Femme Fatale Gość
Wysłany: Sob 20 Lis, 2004 13:13
Taka osoba nie jest przyjacielem, Akasiu. Porozmawiaj z nią szczerze, powiedz co Ci leży na wątrobie. Jeśli jest faktycznie Twoją przyjaciółką - opanuje się i zrozumie. A jeśli nie... Huh, sama chyba wiesz. ;/ Chociaż ja osobiście wygarnęłabym jej wszystko i zerwała znajomość... No, ale ja to ja.. XD
Tylko jak jej wygarne to wszystko to ona jeszcze badrdziej bedzie tak i nigdy nie bede miała chłopaka jak ona przy nim Ach ach.. :/ a wcale nie jest ładna ma krzywe zeby jak krolik i brazowe az-chyba nie myje..-nie mowie to dlatego , ze ja nie lubie - moze - ale tak jest..jeszcze oczywiscie blondyneczka i ma szare oczy a mowi ze niebieskie bo uwaza ze dziewczyna-blondynka z niebieskimi oczkami jest taka sweet i jedna w swoim rodzaju i wkurza mnie jak mowi ze jest gruba i ma duza dupe zeby jej specialnie mowiono ze jest chuda a tak naprawde ja mam blekitne oczy
a ten chlopak co mi sie podoba juz bylam kolo niego blisko..i jestesmy przyjaciolmi i na tym pozostało bo ona juz sie wpierrrrrrr........pszyła i on mowil zebym nikomu nie mowila ze on do niej .. a ona niby do niego..a on nie wie ze ona ma chłopaka .. a ona mowi ze nie chce zeby ktos wiedział ze ona ze swoim chodzi..tym chlopakiem co ma..tylko 3 osoby wiedza ja..i 2 nasze kolezanki..i jak jeden chlopak dzisiaj powiedział ze ja kocha ja jej przekazałam bo kazał mi to ona do mnie : NIE MOW MU ZE JA Z........CHODZE.:/
_________________ Pomogę A Ty Się Zrewanżuj !
Femme Fatale Gość
Wysłany: Sob 20 Lis, 2004 18:38
Dziewczyno, olej to. Prawda i tak wyjdzie na jaw. I wtedy tej Twojej pseudo-kumpeli sięwszystkiego odechce. Poczekaj na tę chwilę.
Ja bym wszystko temu chłopakowi powiedziała. Potem on będzie przez nią cierpiał jak się dowie że ona kogos ma . Powiedz mu prawde...trochę odwagi. A kolezanke/przyjaciołke(to ma być przyjaźń?) olej..poszukaj jakiejś 'lepszej'
KoT Gość
Wysłany: Sob 20 Lis, 2004 20:37
Witam.
SytUacja taka wymaga Twojej interwencji - bez względu na to, że może problem się nasilić, powinnaś z nią porozmawiać. Dlaczego? Bo klamstwo nóżki ma krótkie, a prawda i tak na wierzch wyjdzie.
Pozdrawiam
Chłopakowi powiedz o zdradzie.
Koleżanka/przyjaciółka chciała ci zrobić na złość
Z tą dziewczyną zerwij przyjaźń, bo chyba nie checsz mieć przyjaciółki, która specjalnie robi ci źle ?
A z tym chłopakiem się zapoznaj
KoT-Zauważyłam swój błąd
Słuchajcie..Ona ma opis KOCHAM CIĘ miśku spię z tobą czy cos takiego...A on!!!!! Nareszcie jestem szczesliwy kocham cie misiu :/ Ona chyba powiedziała mu ze to do niego opis..Bo jak ja się jego spytam czy z nia chodzi on powie ze tak .. ale ona napewno nie pozwoliła mu mówić mi...Więc juz koniec naszej przyjazni , a jak jej bym sie spytała czy to do PRZYJACIELA to ona by powiedziała NIE ON JEST POJ...JA KOCHAM TEGO SWOJEGO..więc :/ takie to gadania z nia..:/ a widac ze kreci przy nim specialnie zeby narobic nadzieji..a gadac nie pozowliła nikomu o TYM SWOIM TERAZNIEJSZYM ja nie wiem no.Ale mam ochote ja zabić..:/ Ja już miałam nadzieje..a ona NO STARAJ SIE STARAJ JA STARAŁAM SIE O SWOJEGO MISIA I GO MAM ...a na drugi dzien on mi w zaufaniu w przyjazni pisze ze kocha JĄ od dawna :/ poczułam się jak jakaś wykorzystana bo w myslach nie bylam tylko jego przyajciolka...wole to zucic niech se robia co chca..ja go nie kochałam...za młoda jestem na to moze mi sie ktos podobac...Aha a mozecie jakos zrobic czy usunac to..bo jak ona tu wejdzie i pozna???? Ja nie chce stracic i przyjaciela i przyjaciolke..Bo jak on sam by sie dowiedział by ja znienawidził i jakies szanse by były..........://////...
_________________ Pomogę A Ty Się Zrewanżuj !
Femme Fatale Gość
Wysłany: Nie 21 Lis, 2004 09:51
Można skasować temat, ale musi to zrobić mod... Eh, wiesz, Akasiu, ja na Twoim miejscu kopnęłabym taką przyjaciółkę w cztery litery, tak na zapęd... Nie powinnaś dawać się tak traktować.
a moze ona chce pokazac swoja wyzszosc? wydaje mi sie ze chcialaby cie zniszczyc, ale teraz ty to pokaz, terazz ty zniszcz ją i jej odbij chłopaka;P ja bym tak zrobiła <lol>
Witam.
Po krótkim zastanowieniu tematu jeszcze nie zamknę. Akasiu: Olej całkowicie i przyjaciółkę i tego chłopaka, który był na tyle naiwny by dać się jej uwieść. Następnym razem uważniej dobieraj koleżanki...
Pozdrawiam
Femme Fatale Gość
Wysłany: Wto 23 Lis, 2004 10:39
adam(o)_1991 napisał/a:
"słuchaj no ty idotko z bamboszami na cycach,niepodskakuj se bo twój ryj zawiśnie na sedesie