Ooo, po poście Weroniki zauważyłam, że wcale nie jest ze mną aż tak źle! Ja mam 12 i pół roku, ok. 156-7cm wzrostu i ważę 40-41kg. A ja myślałam, że jak na mój wiek i wzrost to dużo Chociaż moja psiapsióła ma ok. 149cm wzrostu, ok. 44kg waży, i jest miesiąc młodsza ode mnie A chuda jest jak nie wiem co!
mam dokładnie takie same wymiary jak ty Mycha(może kg więcej), tylko, że ja mam 15 lat
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sob 20 Lis, 2004 15:22
KleO ale mi chodziło o to,że Agenta ma takie same wymiary jak Mycha i o tą jej zdegustowaną minkę na końcu postu Chodzi o to,że już prędzej Agentka jest za chuda, niz Mycha za gruba.
I proszę,błągam Cię,przestań się użalać nad sobą,niz tym nie wskórasz a i tak wszyscy będą Ci ciągle pisali,żebyś się nie martwiła...
No Agentka, to jest pomiędzy nami ok. 3 lata różnicy, a jesteśmy w wymierach bardzo podobne Cóż, ja jestem nawet szczupła, tylko że mam na czym siedzieć i czym chodzić Chodzi oczywiście o to, że mam aż za bardzo rozbudowane pośladki i nieco za grube nogi A brzuch jeszcze ujdzie, zależy w jakiej pozie. Ale i tak chcę być fotomodelką
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
mówię Wam ja też wyglądam normalnie, wkońcu mam tylko 156 cm wzrostu. Na wf-ie jak się mierzyłyśmy i ważyłyśmy, to potem sprawdzałyśmy w takich wykresach od pani i wyszło że mam prawidłową wagę! Serio! i to były dobre wykresy bo wszystkim dziewczynom wychodziło tak jak miało wychodzić, BMI kłamie!