Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 21:25
rozumiem ze to już niechodzi tylko o biust tylko wyższe cele. To jest prawdopodobne ale skoro chce żebymy jš tak widzieli to mylmy że ma tyle wzrostu i taki rozmiar stanika. Przecież nie możecie powiedzieć żeby wszyscy z tego forum mówili prawde bo troche nie wierze zeby tak było patrzšc na iloć użytkowników zarejestrowanych.
Przyznam że bardziej podejrzana jest sprawa mindi ale może niech lepiej sami to wyjani. Oczywicie jesli potrafi...
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 21:26
Bo tak jest najłatwiej - oszukać. Tylko, że kłamstwo ma krótkie nogi. Zwłaszcza, kiedy nie potrafi się kłamać.
Tylko, że kłamstwo ma krótkie nogi. Zwłaszcza, kiedy nie potrafi się kłamać.
Ona się dopiero uczy
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 22:55
Uczy się, świetnie powiedziane <lol>
Ale Sami jest już na tyle długo na tym forum, że chyba raczej umnie 'obsługiwać' się forum <hyhy>
Padam... idę spać, ale najpierw idę się wysikać
Nawet tak nieczuła osoba jak ja dostrzega pewne przegięcie...
Hm, zastanawialiście się jej postawą i powodami takiego, a nie innego działania? Może chciała mieć przyjaciół? Etc.... ?
_________________ Carpe diem, quam minimum credula postero.
Horacy
KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...
Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu :*. Masz gust, dziewczyno :*.
Femme Fatale Gość
Wysłany: Sob 20 Lis, 2004 06:06
Inteligencja napisał/a:
Hm, zastanawialiście się jej postawą i powodami takiego, a nie innego działania? Może chciała mieć przyjaciół? Etc.... ?
I co? Niby myślała, że w ten sposób zdobędzie kolegów? Nie sądzę. Ja się zastanowiłam nad jej postawą - po prostu chciała wyglądać lepiej niż teraz; być wyższa, może nawet inna z charakteru. A co do działania - dla mnie to jest obłęd. Ja na jej miejscu wolałabym się teraz przyznać do kłamstwa. Bo po co ciągnąć to w nieskończoność, skoro inni i tak znają prawdę? Bezsens...
Weronika Gość
Wysłany: Sob 20 Lis, 2004 09:14
Po przeczytaniu całego tematu - mam 1 sprawę do Sami10.
Tak jak ToJa mówiła kiedy przyszłam byłam nieznośna.
Cóż teraz też czasem jestem nieznośna.
Czemu założyłaś 3 konta? Nie rozumiem Ciebie.
A to że się wywyższasz to też inna sprawa.
Ja mam 152 cm. I co z tego? I co z tego że waże 40 kilo?
Nic. To że nas okłamujesz - to jest też i nasza sprawa.
Inteligencjo - Chciała mieć przyjaciół?!?!?!
Tak jak mówiłam byłam nieznośna a jednak mam przyjaciół na forum.
Nie wiem co chciała zdziałać tym kłamstwem.
Tavion Gość
Wysłany: Sob 20 Lis, 2004 09:17
Wero, ty też nas okłamałaś. Pisałaś nie dawno, że masz już 162 - -"
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sob 20 Lis, 2004 11:29
Wero...Nie to że coś,ale nbaprawdę-zastanów się,zanim coś napiszesz. Szczerze mówiąc to ten Twój szybki wzrost a potem szybkie "kurczenie" się też mnie trochę ździwiły.
Ja sama nie wiem,co o tym myśleć. Nie mam nic do Sami10-nie wielbie jej pod niebiosa,ale też nie "nienawidzę" jej. Lubię ją jak każdego innego użytkownika. Nie lubię kłamstwa,ale nie mam żadnych dowodów na to,ze Sami kłamie. Chciałam tylko zaznaczyć,że to Sami zaproponowała nam,że wyśle zdjęcie. Wtedy-przyznaję-my rzuciłyśmy jak oszalałe swoimi adresami e-mail. Chociaż nie wiem co mi to zdjecie dało. Mnie dziwi tylko wzrost Sami, stanik 70A u dziesięcioletnej dziewczynki co prawda-jest rzadko spotykany,ale też się zdarza i znam takie dzieci. Poza tym firma "Hey" to firma dla takich "początkujacych" nastolatek-właśnie dla takich 10,11-letnich. Dlatego zdarza się tam większa numeracja, np. kiedy gdzieś indziej kupisz stanik A,tam dostaniesz identyczny C.
I co? Niby myślała, że w ten sposób zdobędzie kolegów? Nie sądzę. Ja się zastanowiłam nad jej postawą - po prostu chciała wyglądać lepiej niż teraz; być wyższa, może nawet inna z charakteru. A co do działania - dla mnie to jest obłęd. Ja na jej miejscu wolałabym się teraz przyznać do kłamstwa. Bo po co ciągnąć to w nieskończoność, skoro inni i tak znają prawdę? Bezsens...
nie mam się do czego przyznawać nigdy bym Was nie okłamała
Po przeczytaniu całego tematu - mam 1 sprawę do Sami10.
Tak jak ToJa mówiła kiedy przyszłam byłam nieznośna.
Cóż teraz też czasem jestem nieznośna.
Czemu założyłaś 3 konta? Nie rozumiem Ciebie.
A to że się wywyższasz to też inna sprawa.
Ja mam 152 cm. I co z tego? I co z tego że waże 40 kilo?
Nic. To że nas oklamujesz - to też jest nasza sprawa
Inteligencjo - Chciała mieć przyjaciół?!?!?!
Tak jak mówiłam byłam nieznośna a jednak mam przyjaciół na forum.
Nie wiem co chciała zdziałać tym kłamstwem.
właśnie o to mi chodzi nie mam zamiaru udowadniać bo nie wiem jak chyba jedyne wyjście to spotkać się na co nie pazwalają mi rodzice albo przysłać moje zdjęcie nago ale to byłoby zbyt zboczone
Wiecie ja chyba wiem dlaczego Sami ma miseczkę ,,C".
Nigdy jej nie widziałam, ale domyślam się o co chodzi.
Nie potrafię wam tego wytłumaczyć...
Spróbuję:
No więc moja mama ma rozmiar stanika 75B.
Nosi usztywniane staniki, ale kiedyś widziałam jej stanik nie usztywniany rozmiar 75B.
Tak z ciekawości go zmierzyłam (kiedy jej nie było).
Brakowało mi dosłownie 2cm. Dziwne, przcież ja noszę ZERÓWKĘ!!
Wydaje mi się, że to jest tak, że hmm... Wiedzieliście kiedyś zerówkę?
Materiał się troszki ściąga przy zapinaniu i przylega.
Kobiety które mają duże biusty noszą staniki, ale one nie obejmują całej piersi (oplotując ją dokoła) tylko na sam przód... Wiem, że nic z tego nie zrozumieliście, ale prościej się nie da wytłumaczyć. Może znajdę jakieś fotki w necie i pokażę o co mi chodzi.
Myślę, że u Sami jest podobnie jak z moją historią...