Nooo Systemy totalitarne rulez ;P.
Nie znam cie ale sprawiasz wrazenie milego i sympatycznego czlowieka :] No i podoba mi sie twoja forma pisania zabawna i czytelna :p
A zapomnialem sie zapytac: Czy w sprawach odnoszacych sie do ciebie zawsze przemawiasz w stylu 'ex cathedra" ?
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Ostatnio zmieniony przez Pulkownik Nikt dnia Sob 20 Lis, 2004 20:15, w całości zmieniany 1 raz
Czy w sprawach odnoszacych sie do ciebie zawsze przemawiasz w stylu 'ex cathedra" ?
Pulkowniku, ja nigdy tak nie przemawiam . Powiedzmy sobie, że jedynie proponuje pewne rozwiązania... Posługuję się lekką, delikatną sugestią . W końcu to nie ja zakreślam odpowiednich kwadracików, nie ? Wiecie co, ja chyba też zagłosuję w ankiecie... żeby pokazać, jak się zakreśla odpowiedzi... Na testach kompetencji sporo osób z tym miało problemy... :>
_________________ Carpe diem, quam minimum credula postero.
Horacy
KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...
Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu :*. Masz gust, dziewczyno :*.
Miałam problem z zaznaczeniem odpowiedzi ale wybrałam Tak
Tavion Gość
Wysłany: Nie 21 Lis, 2004 12:41
Femme, wy się jakoś specjalnie lubicie, czy co?
KoT Gość
Wysłany: Nie 21 Lis, 2004 12:53
Witam.
Mhm, oni się specjalnie lubią. Ale cii, bo wyjdzie jak z Noidem i Kingą Ja tam nic nie zaznaczę, ale wiedziałem, że taką ankietę zrobisz.
Pozdrawiam
No cóż ... nie mogłam się zdecydować, no poprostu tragedia
za duzo róznych możliwości
Ale po strasznej burzy mózgu (mojego) (czy ktos pwoiedział że myślenie nie boli ? -auu)
wybrałam odpowiedz "Tak-lubię Cię" <fanfary>