| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
[Off Topic] - Sami
Autor Wiadomość
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 20 Lis, 2004 16:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no wreszcie ktoś mnie rozumie Smile
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
7735521
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 20 Lis, 2004 17:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nawet jeśli z tym stanikiem była prawda...to i tak Ci nie wierzę w inne rzeczy...lepiej zakonczyć tę dyskusje...bo ona do niczego nie prowadzi. ;/
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 20 Lis, 2004 18:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zadam 1 i najprawdopodobniej ostatnie pytanie:
CZEMU MI NIE WIERZYCIE?!!!!!!!?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
Inteligencja Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 20 Lis, 2004 18:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kłania się czytanie ze zrozumieniem...

KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...

Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu Smile:*. Masz gust, dziewczyno :*Smile.
Powrót do góry
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 20 Lis, 2004 19:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sami Rolling Eyes ... ;/ Przeczytaj pare postów do tyłu.. a będziesz wiedziala czemu
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 20 Lis, 2004 19:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sami...Ja Ci wierzę,ale szanuję zdanie innych-tych,którzy Ci nie wierzą. Szczerze mówiąc to mają powody. B.rzadko się zdarza,żeby dziesięciletnia dziewczynka miała 170 cm wzrostu, miseczkę w jednej firmie A,w drugiej C. Tymbardziej,że znamy się przez Internet,a tu nikomu nie można do końca ufać. Dlatego ja te osoby rozumiem i na Twoim miejscu nie namawiała ich,żeby Ci uwierzyli, bo prawdopodobnie nikt już nie uwierzy...

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 20 Lis, 2004 19:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak Sad chyba muszę się z tym pogodzić
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
KoT
Gość
PostWysłany: Sob 20 Lis, 2004 20:20   

Spokojnie, to tylko internet. Tutaj wiara pokładana w osobie, której sie praktycznie nie zna, jest błędem. Zapewne pewnego dnia pokażesz, że nie kłamałaś. [Nie mówię o fotce nago, broń Boże. Chodziło mi raczej o wykazanie się dojrzałością. Smile ]
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 21 Lis, 2004 10:18   

Sami, jeśli chodzi o wzrost i związane z Twoim ciałem 'te' rzeczy, to Ci wierzę, tylko problem był w tym, że pisałaś jako kto inny, czyli mindi10, co podobno nie ma komputera i przychodzi do Ciebie na komputer. Pewnego dnia napisała(ś), że jej rodzice kłócą się obok w pokoju i nie wie co ma zrobić. Dziwne. U Ciebie w domu rodzice mindi10 kłócą się obok w pokoju Smile
Ale teraz już nie robisz takich rzeczy (jak zauważyłam) i teraz mogę Ci przyznać w wiarę w człowieka (chodzi mi o Ciebie) Wink
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 21 Lis, 2004 12:10   

Ja może zmienię swoje podejście, może uwierzę, nie wiem. Nie będę okazywać niechęci w stosunku do sami, bo wiem, że to miłe ni jest. Pod tym względem postaram się zmienić.

To nie zmienia jednak faktu, że nie wierzę sami. W ten cały stanik, no to OK, mogę uwierzyć. Ale wzrost wydaje mi się podejrzany. Te całe 3 inne konta itd. No cóż...
Powrót do góry
AguSia :)) Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 21 Lis, 2004 12:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem ta dyskusja nie ma najmniejszego sensu. Jesli Sami klamie to i tak sie nie przyzna i bedzie klamac dalej, kto jej wierzy bedzie wierzyl, kto nie wierzy, tez prawdopodobnie nie zmieni swojego zdania. Z reszta trudno w internecie wierzyc komukolwiek. A jesli chodzi o ulgowe traktowanie Sami10 jestem za traktowaniem wszystkich uzytkownikow na tym forum równo.

deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 21 Lis, 2004 14:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej!
Właśnie przeczytałem dyskusję na temat biustu Sami i tematy pokrewne.
Pasjonujące.

Słuchajcie - To jest forum o dojrzewaniu, o problemach z nim związanych. A nie forum służące do udowadniania sobie kto kłamie i kto komu powinien zdjęcia wysłać. Wrzućcie trochę luzu i rozmawiajcie o dojrzewaniu, a nie bijcie niepotrzebnie piany.

Bo zaraz zza rogu wyjdzie dinozaur deg i zrobi wielkie cięcia w postach Wink.

Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Nie 21 Lis, 2004 14:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

deg ale wiesz że z tym dinozaurem to ja nie miałam niczego złego na myśli Wink

a tak wogóle to chyba kończymy ten topic?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sob 11 Gru, 2004 18:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tavion napisał/a:
Dobra - nie wdaję się w dyskusje.
Powiem tylko, że 70A a 70C, to jest baaaaaardzo duża różnica. Razz
Więc wątpię, żeby te 2 firmy robiły staniki tak od siebie różne.
Bo skoro 70A, odpowiada 70C, to największy rozmiar to 70Z?

przepraszam nie czytam wszytkich postow,a ni w tym temacie anie wsztkich postwo sami...pozwol sobie zauwazyc jeden maly szczegolik...moze niektore dziewczyny juz wiedza (bo maja duzo stanikow anie dwa na zamine) ze rozmira stanika zalezy bardz czesto od firmy...moze sami ma staniki roznych firm, a te stsouja rozna numeracje? moze sami nie zawsze klamie, a roznce w jej postach wynikaja wlasnie z takich drobnych sczegolow? ale dziewczyny w wypadku stankow to pogratulowac zanomosci temtu....aaa widze ze jednak ktos ma swiadomosc roznych numeracji - ale przkro mi firmy niesty robia bardzo duzna rozbieznosc (ja w jednej firmie mam b - triumph- a w innej -palmers- mamd...naprawde troche wiedzy i wyobrazni
Powrót do góry
roger-1989 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 11 Gru, 2004 18:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

frigg napisał/a:
Tavion napisał/a:
Dobra - nie wdaję się w dyskusje.
Powiem tylko, że 70A a 70C, to jest baaaaaardzo duża różnica. Razz
Więc wątpię, żeby te 2 firmy robiły staniki tak od siebie różne.
Bo skoro 70A, odpowiada 70C, to największy rozmiar to 70Z?

przepraszam nie czytam wszytkich postow,a ni w tym temacie anie wsztkich postwo sami...pozwol sobie zauwazyc jeden maly szczegolik...moze niektore dziewczyny juz wiedza (bo maja duzo stanikow anie dwa na zamine) ze rozmira stanika zalezy bardz czesto od firmy...moze sami ma staniki roznych firm, a te stsouja rozna numeracje? moze sami nie zawsze klamie, a roznce w jej postach wynikaja wlasnie z takich drobnych sczegolow? ale dziewczyny w wypadku stankow to pogratulowac zanomosci temtu....aaa widze ze jednak ktos ma swiadomosc roznych numeracji - ale przkro mi firmy niesty robia bardzo duzna rozbieznosc (ja w jednej firmie mam b - triumph- a w innej -palmers- mamd...naprawde troche wiedzy i wyobrazni

to najlepiej widać na tym że 2 te same staniki ale innych firm mają po pare numerków różnicy

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2874436
Strona 5 z 6 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Odpowiedz do tematu