Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sob 20 Lis, 2004 19:36
Sami...Ja Ci wierzę,ale szanuję zdanie innych-tych,którzy Ci nie wierzą. Szczerze mówiąc to mają powody. B.rzadko się zdarza,żeby dziesięciletnia dziewczynka miała 170 cm wzrostu, miseczkę w jednej firmie A,w drugiej C. Tymbardziej,że znamy się przez Internet,a tu nikomu nie można do końca ufać. Dlatego ja te osoby rozumiem i na Twoim miejscu nie namawiała ich,żeby Ci uwierzyli, bo prawdopodobnie nikt już nie uwierzy...
Spokojnie, to tylko internet. Tutaj wiara pokładana w osobie, której sie praktycznie nie zna, jest błędem. Zapewne pewnego dnia pokażesz, że nie kłamałaś. [Nie mówię o fotce nago, broń Boże. Chodziło mi raczej o wykazanie się dojrzałością. ]
Pozdrawiam
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 21 Lis, 2004 10:18
Sami, jeśli chodzi o wzrost i związane z Twoim ciałem 'te' rzeczy, to Ci wierzę, tylko problem był w tym, że pisałaś jako kto inny, czyli mindi10, co podobno nie ma komputera i przychodzi do Ciebie na komputer. Pewnego dnia napisała(ś), że jej rodzice kłócą się obok w pokoju i nie wie co ma zrobić. Dziwne. U Ciebie w domu rodzice mindi10 kłócą się obok w pokoju
Ale teraz już nie robisz takich rzeczy (jak zauważyłam) i teraz mogę Ci przyznać w wiarę w człowieka (chodzi mi o Ciebie)
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 21 Lis, 2004 12:10
Ja może zmienię swoje podejście, może uwierzę, nie wiem. Nie będę okazywać niechęci w stosunku do sami, bo wiem, że to miłe ni jest. Pod tym względem postaram się zmienić.
To nie zmienia jednak faktu, że nie wierzę sami. W ten cały stanik, no to OK, mogę uwierzyć. Ale wzrost wydaje mi się podejrzany. Te całe 3 inne konta itd. No cóż...
Moim zdaniem ta dyskusja nie ma najmniejszego sensu. Jesli Sami klamie to i tak sie nie przyzna i bedzie klamac dalej, kto jej wierzy bedzie wierzyl, kto nie wierzy, tez prawdopodobnie nie zmieni swojego zdania. Z reszta trudno w internecie wierzyc komukolwiek. A jesli chodzi o ulgowe traktowanie Sami10 jestem za traktowaniem wszystkich uzytkownikow na tym forum równo.
Hej!
Właśnie przeczytałem dyskusję na temat biustu Sami i tematy pokrewne.
Pasjonujące.
Słuchajcie - To jest forum o dojrzewaniu, o problemach z nim związanych. A nie forum służące do udowadniania sobie kto kłamie i kto komu powinien zdjęcia wysłać. Wrzućcie trochę luzu i rozmawiajcie o dojrzewaniu, a nie bijcie niepotrzebnie piany.
Bo zaraz zza rogu wyjdzie dinozaur deg i zrobi wielkie cięcia w postach .
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 809
Wysłany: Sob 11 Gru, 2004 18:21
Tavion napisał/a:
Dobra - nie wdaję się w dyskusje.
Powiem tylko, że 70A a 70C, to jest baaaaaardzo duża różnica.
Więc wątpię, żeby te 2 firmy robiły staniki tak od siebie różne.
Bo skoro 70A, odpowiada 70C, to największy rozmiar to 70Z?
przepraszam nie czytam wszytkich postow,a ni w tym temacie anie wsztkich postwo sami...pozwol sobie zauwazyc jeden maly szczegolik...moze niektore dziewczyny juz wiedza (bo maja duzo stanikow anie dwa na zamine) ze rozmira stanika zalezy bardz czesto od firmy...moze sami ma staniki roznych firm, a te stsouja rozna numeracje? moze sami nie zawsze klamie, a roznce w jej postach wynikaja wlasnie z takich drobnych sczegolow? ale dziewczyny w wypadku stankow to pogratulowac zanomosci temtu....aaa widze ze jednak ktos ma swiadomosc roznych numeracji - ale przkro mi firmy niesty robia bardzo duzna rozbieznosc (ja w jednej firmie mam b - triumph- a w innej -palmers- mamd...naprawde troche wiedzy i wyobrazni
Dobra - nie wdaję się w dyskusje.
Powiem tylko, że 70A a 70C, to jest baaaaaardzo duża różnica.
Więc wątpię, żeby te 2 firmy robiły staniki tak od siebie różne.
Bo skoro 70A, odpowiada 70C, to największy rozmiar to 70Z?
przepraszam nie czytam wszytkich postow,a ni w tym temacie anie wsztkich postwo sami...pozwol sobie zauwazyc jeden maly szczegolik...moze niektore dziewczyny juz wiedza (bo maja duzo stanikow anie dwa na zamine) ze rozmira stanika zalezy bardz czesto od firmy...moze sami ma staniki roznych firm, a te stsouja rozna numeracje? moze sami nie zawsze klamie, a roznce w jej postach wynikaja wlasnie z takich drobnych sczegolow? ale dziewczyny w wypadku stankow to pogratulowac zanomosci temtu....aaa widze ze jednak ktos ma swiadomosc roznych numeracji - ale przkro mi firmy niesty robia bardzo duzna rozbieznosc (ja w jednej firmie mam b - triumph- a w innej -palmers- mamd...naprawde troche wiedzy i wyobrazni
to najlepiej widać na tym że 2 te same staniki ale innych firm mają po pare numerków różnicy
_________________ O saceros Christi,
tu scis me esse diabolum.
Cur me derogas?