Elfuuu =( nieeeeee kochanie =( własnie zabieram sie do wysyłania sms-a (ostatni sms, potem zablokujš mi konto na kom - -" ) biedactwo moje kochane =( jedyne czym Cie moge jedynie pocieszyć ze ja tez mam szlaban... może nie na kompa ale na wsyzstko inne... zadnego wyjscia z domu,zadnych koncertów, zadnych wyjć, urodzin imprez, niczego nawet na plac mi nie wolno wyjć omg =( pewnie do osišgnięcia pełnoletnosci...
3maj sie koje kochanie =( buuuuuu =******
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Dziękuję za wspomnienie
W mojej szkole wywiadówka już byla, ale i tak jej się nie obawialem Nie daję rodzicom powodów do tego, by odbierali mi kompa
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 16:40
Dobra jmam chwilę na naukę a więc z WOS wyszłam już, ale z fizy chyba się nie podciągnę i zostanę z 2 więc pożegnanie chyba będzie na długo z chemii jeszcze nie wiem, a z wszystkiego innego będzie spoko... kocham was misie