| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Pomócie ... łóżko = okres ??
Autor Wiadomość
Mon!śka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 21 Lis, 2004 12:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A myślałaś o tym co będzie gdy "to" zrobicie, a On i tak Cię zostawi??? Jak będziesz się wtedy czuła? A jak jeszcze rozpowie wszystkim jaka z Ciebie "łatwa"??? [bez urazy] Jak się będziesz czuła? To jest bardzo poważna decyzja!!!

Z A S T A N Ó W S I Ę ! ! !

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 21 Lis, 2004 12:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja bym takiego kopła w 4 litery i adieu, jeszcze nie chce sie zabezpieczyć bo mu tak wygodniej, no normalnie w głowie się nie mieści, ten chłopak na pewno Cię nie kocha, chce Cie wykorzystać i tyle!
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Nie 21 Lis, 2004 12:34   

Słuchaj, jeśli tak po prostu z tobą zerwie, to co to za chłopak? Nic nie warty.
Pierwszy raz to bardzo ważne wydarzenie, i to że on chce nie ma najmniejszego znaczenia.
Ty musisz chcieć, właśnie ty.
A jak już koniecznie chcecie to zrobić, to się dobrze zabezpieczcie. Razz
Powrót do góry
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 21 Lis, 2004 14:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ten temat bardziej pasuje do działu "Seks".
O czym chcesz rozmawiać z tym chlopakiem?
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Nie 21 Lis, 2004 15:13   

No właśnie? Zacznie Ci robić wymówki typu -> "nie kochasz mnie, bo nie chcesz ze mną współżyć"; "udowodnij mi, że mnie kochasz". I jak to się skończy? Seksem. Seksem nieletnich. Kobieto... Uciekaj gdzie pieprz rośnie. Takich facetów to ja na ścięcie bym tylko dała. Rolling Eyes Znajdziesz sobie innego, bardziej wartościowego, który naprawdę będzie Cię kochać.
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 21 Lis, 2004 15:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No właśnie. Jeśli tak by postąpił najwidoczniej nie byłby Ciebie wart.Powtórzę to co inni: to,że nie masz okresu wcale nie świadczy o tym,że nie zajdziesz w ciążę. Przed każdym okresem są dni płodne,przed ierwszym też. Jeśli więc za niedługo miałąbyś dostać okres i współżyłabyś, jest b.duże prawdopodobieństwo,że zajdziesz w ciążę. Po co niszczyć sobie życię przez jedną noc?
Tak,porozmawiaj z nim szczerze. Jeśli sama tego nie chcesz,to poczekajcie jeszcze trochę.

stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 21 Lis, 2004 16:41   

No to ja opiszę dowód.
W 2000 roku, w pewnym szpitalu wojewódzkim, dziewczyna mająca 14 lat urodziła..... dziecko. I jak wróciła do domu - rodzice ją wyrzucili, odwrócili się od niej, dali jej 200 zł na resztę życia i "papa". Poszła do chłopaka (on miał 18 lat). Okazał się pedofilem. Żadnych alimentów, nic. Poprostu życie z bajki. Dziewczyna nie miała gdzie mieszkać, walała się głodnym i brudnym dzieckiem po ulicy. W zimie dziewczyna i dziecko zamarzli. Rodzice nawet nie wyprawili jej pogrzebu, nic. Nawet nie wiedzą, gdzie jest pochowana... To samo jej "cudowny i kochający ją chłopak".

Tak więc. Skąd wiesz, że nie sporka Cię taki sam los?

Dziewczyny ci już wszystko napisały więc nie ma sensu żebym to powtarzała.

PS. Powyższy tekst ("dowód") pochodzi z gazet z 2000 roku....z VIVY albo coś takiego.)
Powrót do góry
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 21 Lis, 2004 16:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Widzę że za wszelką cenę pragniesz go zatrzymac, a on chce cię wykorzystać. Niestety taki chłopak jest zdolny zostawić cię gdy zajdziesz w ciążę. Dziecko* poczekaj jeszcze parę lat i zrób to z miłości. Smile

*-pozwoliłam sobie cię nazwać dzieckiem bo zachowujesz się nie na miarę swych lat. Trochę rozsądku!
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Nie 21 Lis, 2004 17:31   

Gabrielen napisał/a:
No to ja opiszę dowód.
W 2000 roku, w pewnym szpitalu wojewódzkim, dziewczyna mająca 14 lat urodziła..... dziecko. I jak wróciła do domu - rodzice ją wyrzucili, odwrócili się od niej, dali jej 200 zł na resztę życia i "papa". Poszła do chłopaka (on miał 18 lat). Okazał się pedofilem. Żadnych alimentów, nic. Poprostu życie z bajki. Dziewczyna nie miała gdzie mieszkać, walała się głodnym i brudnym dzieckiem po ulicy. W zimie dziewczyna i dziecko zamarzli. Rodzice nawet nie wyprawili jej pogrzebu, nic. Nawet nie wiedzą, gdzie jest pochowana... To samo jej "cudowny i kochający ją chłopak".

Tak więc. Skąd wiesz, że nie sporka Cię taki sam los?

Dziewczyny ci już wszystko napisały więc nie ma sensu żebym to powtarzała.

PS. Powyższy tekst ("dowód") pochodzi z gazet z 2000 roku....z VIVY albo coś takiego.)

Dokładnie tak jest. Takie przypadki to już nie rzadkość.
Właśnie tak kończy się 'głupi' seks. Bez zabezpieczeń, trwałego związku. Ekstra. Razz
Powrót do góry
kradziejka nzlg
Gość
PostWysłany: Nie 21 Lis, 2004 20:16   

jak zajdziesz w ciąże to będziesz stereotypem
powodzenia
ps niekoniecznie jak idzie się do łóżka to mózg zostawia się w innym pokoju więc chyba powinnaś wiedzieć co będziesz robić?:)
a tak na serio to samiec który chce seksu w wieku 15 lat nie jest wart żadnej kobiety a tymbardziej dziewczyny
olej go
Powrót do góry
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 21 Lis, 2004 20:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Szczerze powiem: a od czego jest dom samotnej matki? Nie no, bez przesadyzmu, ale po co się kochać w takim wieku? I dlaczego moja siostra, która ma męża, ma 25 lat, nie ma dziecka, tak jak jej młodsze koleżanki, nawet takie które mają 15 lat? Bo od tego jest rozsądek. Eee, ciekawe czy mnie też takie myśli wezmą: "mam już **-naście lat i mam chłopaka, więc pójdę na całość!". Nigdy!! Nie mam zamiaru, jak coś to nawet się będę zastanawiać nad pieszczotami Rolling Eyes Raczej nie planuję w takim wieku iść na całość (chyba że w teleturnieju, jak będzie "enta" edycja Razz). Nie no, bez żartów! Na razie nawet nie mam z kim iść do łóżka. No chyba że z maskotką Razz Ech, do czego ci ludzie są zdolni?!?

Numer Gadu-Gadu
2187507
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu