Ta... tylko zmień sobie ksywę, bo jeszcze urodzą się same obojniaki
Malvina... Takiej odpowiedzi by nie było, bo po co? I tak nikt by tego nie wybrał... Więc po co mam marnować swoją energię i klikać niepotrzebnie w guziczki? Oszczędność energii to podstawa .
_________________ Carpe diem, quam minimum credula postero.
Horacy
KoFfAjMy SiĘ mIŁoŚcIoM bOŻ0-PoKeMonOwOm !!! YoŁ!!!
Irony is my mother...
Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu :*. Masz gust, dziewczyno :*.
Mam pytanie... Czy jeśli zmienię treść ankiety, to utracę głosy? Chodzi mi o to, czy, jeśli zmienię słowa 'lubię' na 'kocham', czy wtedy głosy przejdą na nowe odpowiedzi, czy znów będziecie musieli od nowa klikać? Nie to, żebym się bał o to, że nie zaznaczycie "Kocham Cię" :P, ale doszedłem do wniosku, że musicie oszczędzać energię... No wiecie, teraz zima jest i w ogóle :P. Jaki to ja dobry jestem... :>
Panienko, a wiesz, że na początku miały być dwie odpowiedzi: lubię i kocham... Ale zdecydowałem, że... Chwila, myślę :P... Że, biorąc pod uwagę, jakim to ja dobrym człowiekiem jestem :) :) :), nie chcę psuć tylko związków :P. No wiesz, gdyby np. Noid i Kinga zaznaczyli te same odpowiedzi to co? :P. Nieeee, takiego kamiennego serca to ja nie mam ;) ;P.
Malivina---> wystarczy, że ja jestem pewien :P. Ja chyba lepiej wiem, co byś zaznaczyła, nie ;) (tak, to jest pytanie retoryczne... i go nie tyczą się znaki zapytania :P) ?
Horacy
Irony is my mother...
Femme Fatale, dziękuję Ci za te piękne zdjęcie w moim profilu :*. Masz gust, dziewczyno :*.
KoT Gość
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 06:53
Witam.
I niech mi ktoś powie, że on nie jest narcyzem. ;]
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 06:59
KoT... Podbierasz moje texty... A to grozi śmiercią. ;p
Narcyzm... To nie jest narcyzm, tylko obiektywizm względem siebie i najzwyczajniejsza w świecie, niezaburzona samoocena... :>
Samoocena czy uwielbienie? Hm, chyba założę taką ankietę... Zagłosujecie ?
Kinga, to jedna z takich rzeczy, które 'się wie'.
Poza tym, wystarczy tylko nieco zanalizować posty i wydarzenia... I wszystko się samo nasuwa . Kochacie mnie, ja to wiem
---
PS. przestańcie mnie tak wychwalać, bo się zaczerwienię . Poza tym, czuję się jak piesek... 'aport! patrz, jaki inteligentny piesek' . Bo jeszcze się speszę.. Speszę się i co to będzie, nie Femme Fatale ? Wystarczy mi tylko 'jesteś najwspanialszy na świecie, nigdy nie widziałem istoty doskonalszej od Ciebie, kocham Cię, panie!'...
Horacy
Irony is my mother...
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 20:12
Ynteligęt, nie irytuj mnie, bo Cię potraktuję z buta. ;p