Słuchajcie,dziewczyny!(i chłopaki też )
DOSTAŁAM KOSZA!!!!!!!!!!HAHA!!!!!!!!I mam bekę A czy któreś z Was dostyało keidyś kosza??? :>A ja go dostałam od Matiego,ale nie tak doslownie(Kinga wie,kto to Mati ).Bo moja kol. wysłała do niego liścik-"Dobra,Mati!Słuchaj!Prosto z most!Ipa się w Tobie bujnęła i chce wiedzieć,czy ma u Ciebie jakieś szanse!Co mam jej powiedzieć??"
Jego reakcji nie będę opisywać Ale odpisał-"POJ**AŁO JĄ!!!!!!?????NIECH SPIE**ALA!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Miałam bekę z niego Ale potem na hiście czasem się odwracał i się na mnie patrzył i jakoś tak spochmurniał....sese
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD
Ostatnio zmieniony przez Idda dnia Pon 22 Lis, 2004 18:37, w całości zmieniany 1 raz
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 18:30
Eeerrmm... Trochę nie rozumiem. To po co się ta Twoja kumpela go pytała, czy chciałby z Tobą chodzić, skoro Ty nic do niego nie czujesz? Ot tak, dla jaj? Bezsens.
Niektórzy reagują tak na ''kosza''... :> Dopiero potem jest im smutno.
KoT Gość
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 22:37
Witam.
Nie, Ida po prostu tak ma, że w każdej sytuacji potrafi się uśmiechnąć. Co do kosza, to niezależnie od tego jak odpisał, coś się między wami zmieniło. Jego zmieniła świadomość.
Pozdrawiam
Popatrz jak będzie siem później zachowywać... wiesz czy będzie jakoś szczególnie na ciebie zwracać uwagę i w ogóle... Napewno ten liścik zamącił mu w głowie
Hehe...nie powiedziałabym,że zamącił,ale mniejsza i dzięki KoT za komplement...ten,że umiem się uśmiechnąć w każdej situation Heh
Ale wracając do Mateusza-to on na prawdę jakby tak posmutniał Hehe...Ale ja bylam na niego wkurzona i jak Olka dawała mi jego korektor,to ja go podałam Agacie,żeby ona go mu podała(kumacie? )no.i on się wtedy na mnie spojrzał ta...pytająco,a ja tak,jakbym go chciała zabić,to jeszcze bardziej posmutniał Chociaż śmiać mi się cho***nie
chciało
Off Topic-wiecie za ile można kupić(i gdzie????W aptece?)środki przeczyszczające????
KoT Gość
Wysłany: Wto 23 Lis, 2004 06:27
Witam.
Ocho. Może żałuje teraz swojego błędu? Co do środków przeczyszczających: W aptece?
Pozdrawiam
Femme Fatale Gość
Wysłany: Wto 23 Lis, 2004 11:37
Środki przeczyszczające? :> Chcesz komuś zrobić psikusa? ;> No, tak jak mówił KoT, napewno znajdziesz je w aptece, za 3, 4 zł.
Może nie psikusa...chcę się zemścić wraz z koleżanką na jednym jełopie z naszej klasy :/:/ Który zaraża innych chłopaków swym debilstwem i wirusem śmierdzenia Ale później napiszę,co on robi,bo idę z mamą do lekarza
Słuchajcie,dziewczyny!(i chłopaki też )
DOSTAŁAM KOSZA!!!!!!!!!!HAHA!!!!!!!!I mam bekę A czy któreś z Was dostyało keidyś kosza??? :>A ja go dostałam od Matiego,ale nie tak doslownie(Kinga wie,kto to Mati ).Bo moja kol. wysłała do niego liścik-"Dobra,Mati!Słuchaj!Prosto z most!Ipa się w Tobie bujnęła i chce wiedzieć,czy ma u Ciebie jakieś szanse!Co mam jej powiedzieć??"
Jego reakcji nie będę opisywać Ale odpisał-"POJ**AŁO JĄ!!!!!!?????NIECH SPIE**ALA!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Miałam bekę z niego Ale potem na hiście czasem się odwracał i się na mnie patrzył i jakoś tak spochmurniał....sese
czy ty sie z tego cieszysz ze kosza dostałas? po tych minkach widze ze tak. top wkoncu zalezy ci czy nie?