| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Eurowizja Dla Dzieci
Autor Wiadomość
Weronika
Gość
PostWysłany: Nie 21 Lis, 2004 18:17   Eurowizja Dla Dzieci

A więc wczoraj odbyła się 2. Eurowizja dla dzieci
Nasz kraj reprezentowały dziewczyny z ,, KWADro"
Zaśpiewały piosenkę pod tytułem: ,, Łap Życie"
Osobiście piosenka mi się podobała..
Oto kolejność:
1. Grecja
2. Malta
3. Holandia
4. Szwajcaria
5. Norwegia
6. Francja
7. Rep. Fed. Macedioni
8. Polska
9. Cypr
10. Białoruś
11. Chorwacja
12. Łotwa
13. Wielka Brytania
14. Dania
15. Hiszpania
16. Szwecja
17. Belgia
18. Rumunia

Otóż wygrała.................Hiszpania!
Niestety nie podobał mi się występ.
Polska była 17/18.
Kolejna eurowizja w Belgi..
Jak oceniacie występy?
A ja ciągle śpiewam.. Ona jest moja naanana, ona jest moja nanana.
Przejdź na dół
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 21 Lis, 2004 19:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja oglądałam występy Polski, Białorusi i kogoś tam jeszcze;p
Polska wypadła słabo.. myslałam, że zajmie jakoś min. 15 miejsce.. a tu biggrin
A te dziewczyny z Hiszpani denerwowały mnie jak się cieszyły( i to przez nie ogladałam jakis film biggrin )
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 21 Lis, 2004 22:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też oglądałam...Nie podobał mi się występ Hiszpani..był do...niczego...Ale baardzo mi sie podobał występ Danii ( dwóch chłopaków, jedna dziewczyna i śpiewali hip hop ) jeżeli ktoś wie..jaki jest tytuł tej piosenki co śpiewała dania..byłabym wdzięczna... A Polski występu nie oglądałam..i nie wiem jak śpiewali ale chyba kiepsko...no cóż przedostatnie miesjce...nie ejst ono dobre..no ale lepsze niz ostatnie...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1104532
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 15:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a mis ie właśnie Dania (przepraszam za wyrażenie) Cholernue nie podobala... ta laska prawie wogóle nie śpiewała i wogóle...
Hiszpania też mi się nie podobała =/ jak można sie bić mikrofonem po tyłku... w dodatku w wieku nie wiem 9 lat - -"

Numer Gadu-Gadu
2891618
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 15:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Panienka biggrin z tego co czytam co napisałaś Smile
To żałuję że nie oglądalam bo pewnie bym miała mega pompę z tego biggrin
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 16:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja byłam za Wielką Brytanią.... Gościówka śpiewała i grała na pianinie. Polska wypadła okropnie Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 17:02   

A mi się Chorwacja podobała. ;P Ale ogółem to nie powaliło mnie na nogi. Wink Co do tej dziewczynki z Hiszpanii - tak zanosiłam się śmiechem, że dostałam napadu kaszlu. XDD No świetne to było, matkooo! XD
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 23:42   

Mi podobały się piosenki.. Chorwacji, Danii i Hiszpani.. reszta tez:) wszyyscy byli dobrzy na swoj sposob a Polska no cóz... moze w koncu zaczna wybierac jakies melodyjne piosenki. Rolling Eyes Ta dziewczyna z Hiszpani swietnie spiewałaSmile głosowałam na nią!! cool
Powrót do góry
Weronika
Gość
PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 15:35   

Tisiana napisał/a:
Ja też oglądałam...Nie podobał mi się występ Hiszpani..był do...niczego...Ale baardzo mi sie podobał występ Danii ( dwóch chłopaków, jedna dziewczyna i śpiewali hip hop ) jeżeli ktoś wie..jaki jest tytuł tej piosenki co śpiewała dania..byłabym wdzięczna... A Polski występu nie oglądałam..i nie wiem jak śpiewali ale chyba kiepsko...no cóż przedostatnie miesjce...nie ejst ono dobre..no ale lepsze niz ostatnie...

Tisiana - ja również to lubie. Wiem jak to się śpiewa i jak tytuł brzmi po polsku : Ona Jest Moja
Powrót do góry
d098 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 20:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

osobiście powiem tak Polska nie była za dobra ale nic do niej nie mam
ale hiszpania to była nawet od nas gorsz - dziewcze prawie wogle nie śpiewało tylko mówiło...
a na dodatek nie miała specjalnego głosu
a jak brała góre (zresztą nie tylko w tych momentach) to pokazywała że nie potrafi jej utrzymać i tak specyficznie sapała - dlatego zastanawiałem się cały czas jaki idiota na nia zagłosował..... Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 22:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oglądałam. Hiszpania mi sie bardzo podobała Wink Szczerze mówiąc Razz Ta bdziewczyna w ogóle-zero tremy nic Mr. Green Polska mi sie nie podobała Rolling Eyes To "ona jest moja" (co się o tą laskę kłócili,tak?) też było fatalne Rolling Eyes I te dziewcyzny co miały 12 lat a wygladały na 17...Ładnie spiuewały ale prawie w ogóle się nie ruszały. W ogole to w Polsce tyle dzieci łądnie spiewa a muszą wysyłać córki jakić tam znanych kolesi... Rolling Eyes Ej no sorry mi by naprawde było *głupio* gdybym dostała 3 punkty a najlepsza grupa ponad 170... Rolling Eyes Podobała mi się też Macedonia Mr. Green Nie lubie tego rodzaju piosenek,ale fajnie się przedstawili,i talent mieli.
BTW-Kiedy ta dziewczynka biła się mikrofonem po tyłku? Mr. Green

panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 11:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wtedy keidy sie oracała i tak machala tym tyłkiem ze myślałam że sie zaczne turlać po podłodze buehehehehe a to z tymi dziećmi. Ta jedna dziołszka i ta dwójka niby rapujacych chłopaków, to było conajmniej przykre. Przepraszam że tak sądzę ale to ejst moje własne zdanie...

Numer Gadu-Gadu
2891618
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 20:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja nie oglądałam...a szkoda Sad pewnie tak samo, jak Kinga bym miała niezła polewę z tych "zawodowych śpiewaczy" biggrin A tak w ogóle,to gdzie za rok ma być zwykła eurowizja????Chyba w Czechach,jeśli dobrze pamiętam....Z tego jest jeszcze większa polewa, jak się widzi jakąś starą Barbie w różowej "sukni" i do tego starego Kena w białym garniturku Razz biggrin

Numer Gadu-Gadu
1868191
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 20:26   

E tam, nie lubię jak z małych dziewczynek styliści robią takie "stare maleńkie". Mocno malują, te stroje, po co to? Dziecko to dziecko. Ja rozumiem - na scenie trzeba jakoś wyglądać... Ale to było sztuczne. Gdzie 8letnie dziecko ma w sobie seksapil? ;p
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu