Witam.
Adam(o), wg mnie można to lepiej rozwiązać metodą konwersacji a nie wulgarnych odzywek i naskakiwania, uzewnętrznianie emocji w ten sposób wcale nie jest takie trafne.
Pozdrawiam
Mam koleżanke..Z która mieszkam na osiedlu ... znaczy sie przyjaciółkę..Ona chodzi z chlopakiem..I jest pewnien chłopak..Który mi sie podoba z osiedla..A jak ja jej powiedziałam..To ona juz do niego : TESKNIE ZA TOBA itp. pisała , a miała chłopaka i ten co mi sie podoba juz do niej pisze KOCHAM CIE .. a już by był mój..Ona ma opisy kocham cie misiu i ona chyba pisze do tego co mi sie podoba ze to do niego ;/ dziwne a jak poznaje jakiegos nowego który sie w niej zakochał to tez do mnie pisze NIE MÓW , ŻE Z NIM CHODZE - z jakims chłopakiem..:/ Ja bym powiedziała tak wygarnela ze ma chłopaka ale ona potem bedzie do mnie mowic ze ja gadam..A jak miałam chlopaka i sie zaczelam z nim spotykac i ona ze mna chodziła..To on znowu nastepny raz napisał KONIEC JA CIE LUBIE a ona mi przysłała z nim rozmowe ZE ON JĄ KOCHA:/ Nieraz mam ochote jej walnac co mam zrobic
Odegraj siem na niej. Pokaż że nie może tobą pomiatać. Ja bym jej nie uważała za przyjaciółkę... Może... Spróbuj pokonać ją jej własną bronią... Odbij jej kolesia
E...już z 2 innymi filtruje:P powiedziałam co sądze na ten temat a ona do mnie : JUŻ Z NIM GADAŁAM :* a ja ZONK .. nie przejmuje sie .. niech robi se co chce:P a ja tylko bede sie z boku smiac ale jak cos to i tak nie wygra ze mna pokaze swoja prawdziwa twarz thx za odp:]
kolezanka ma charakter zdobywcy -dokładnie omówiona spr. w każdej książce o psychologii> kiedy mówisz jej ze podoba ci sie jakis chłopak ona musi go miec, poniewaz chce byc lepsza od ciebie.taka jest jej natura. chce zabrac ci wszystko, bys ty czuła sie gorsza, choc sama moze ci 100 razy powtarzac ze jestes jej kolezanka-> moze nawet najlepszą. To rodzaj taktyki.