| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
kolczyk na chrząstce
Autor Wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 18 Lis, 2004 21:36   kolczyk na chrząstce

No wiec chciałam sobie zrobić druga dziurke w lewym uchu. Na chrząstce .. jak myslicie czy to boli? moze juz ktos ma tam kolczyk. Czy to prawda, że dy przebije sie drugą dziuke w prawym uchu to oznacza ze jest sie lesbijka?
Rolling Eyes
Przejdź na dół
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 18 Lis, 2004 22:31   

Ja zawsze przebijam lewe, bo mam je "kształtniejsze" Smile Ale rób gdzie ci sie podoba, to od Ciebie zależy.
Tak, na chrząstce boli bardziej Sad
Powrót do góry
Juwenta Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 19 Lis, 2004 11:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja ostatnio przygladalam sie dziewczynom-gdzie robia sobie drugie dziurki i widze ze wiekszosc w lewym, chcoiaz ostatnio widzialam kobiete z mezem i dzieckiem i dwa kolczyki miala w prawym. Ja tam nie wiem kiedy co oznacza, podobne teorie sa co do pierścionków ale tez nie wiem dokladnie co i jak biggrin ale ja do tego wagi nie przyzwiazuje. Jesli bym przebijala ucho to mysle ze jednak w prawym....Wink

CHOMICZKAAA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 19 Lis, 2004 12:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja koleżanka ma w tym miejscu kolczyk i fajnie to wygląda,ale na poczatku troche jej jakaś wydzielina leciała,ale po kilku tygodniach przestało i jest ok.Podobno to 3 razy bardziej boli niż normalne przebicie ucha(tak mi powiedziała) Very Happy

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4990808
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 19 Lis, 2004 21:23   

Pierwsze slysze taka opinie (o lesbijkach)... Idiotyczna. A geje nosza zielone bluzy w czwartki Razz (takie cos bylo w jakim filmie).
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 21 Lis, 2004 19:21   

Nena - ja słyszałam wersje, że jeżeli ktoś (facet czy dziewczyna) założy w piątek coś czerwonego (spodnie, bluzke, bieliznę, skarpetki, buty itd.) to jest homo. Ambitne!
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Pon 22 Lis, 2004 16:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja w takie bzdury nie wierzę...
P.S. Chomiczka dlaczego nie masz żadnego avatarka??
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
havranek Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 22 Lis, 2004 17:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kolczyk to luxux pomysł tylko szkoda sobie psuć ciał:p
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1735338
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 15:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam na chrząstce (na prawym uchu, bo w prawym mam 4 a w lewym 3) i bolało tyle co przebijaniena dole czyli praktycznie nic.
Polecam =) fajnie wygląda tylko trzeba trzymać leczniczy troche dłużej niż na dole, poza tym nic złego. Pozdrawiam

Numer Gadu-Gadu
2891618
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 16:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mnie nic nie bolało jak miałam robioną dziurkę w chrząstce... Tylko później musiałam dwa razy dziennie przemywać ją wodą utlenioną żeby nic siem nie paprało...

Co do gejów, lesbijek itd, słyszałam że jak chłopak ma czerwone skarpetki (obojętnie w jaki dzień tygodnia) to jest gejem i można do niego podejść i powiedzieć mu:

Nosisz czerwone
Skarpetki zboczone...
Jesteś gej
Idź się lej...

Coś tam dalej jeszcze było ale nie pamiętam... Laughing Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3687193
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 16:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chesterka napisał/a:
Mnie nic nie bolało jak miałam robioną dziurkę w chrząstce... Tylko później musiałam dwa razy dziennie przemywać ją wodą utlenioną żeby nic siem nie paprało...

Co do gejów, lesbijek itd, słyszałam że jak chłopak ma czerwone skarpetki (obojętnie w jaki dzień tygodnia) to jest gejem i można do niego podejść i powiedzieć mu:

Nosisz czerwone
Skarpetki zboczone...
Jesteś gej
Idź się lej...

Coś tam dalej jeszcze było ale nie pamiętam... Laughing Razz

"Wszyscy bikiniarze chodzili w czerwonych skarpetkach..."
"... mówi się, że pedaly też"
To moje pierwsze skojarzenie Razz

Numer Gadu-Gadu
1141814
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 16:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chesterka.. Nie polecam ogladac komisji sledczej tobie Wink
Zbytnio na ciebie odzialuje :]

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 17:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pulkownik Nikt napisał/a:
Chesterka.. Nie polecam ogladac komisji sledczej tobie Wink
Zbytnio na ciebie odzialuje :]

Jakiej komisji śledczej? Oczywiście niedoinformowana jestem...

Jeśli to była aluzja do mojego posta, to ja tego nie wymyślilam... Moi (tak jakby) "koledzy" to wymyślili i ciągle gadali ten wierszyk do takiego Patryka z mojej klasy który chyba wszystkie swoje skarpetki ma czerwone Wink

EU07 - nie rozumiem twojego skojarzenia... Pewnie znowu przez to że jestem niedoinformowana... Rolling Eyes
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3687193
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 17:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Komisja śledcza do spraw bodajże Afery Rywina ... no wtedy takie głupie teksty mówili o skarpetkach i róznych takich Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 17:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chodzi o to, że jak były przesłuchania świadkó afery Rywina to podczas jednego z przesluchań (pana Michnika) toczyla sie taka rozmowa:
Adam Michnik: A czy Pani pamietalaby w jakich skarpetkach bylby Lew Rywin rok temu?
Anita Blochowiak: Jeśli przy tym spotkaniu zaproponowalby mi 16 milionow to na pewno.
(...)
AM: Ale pani posel, wszyscy bikiniarze chodzili w czerwonych skarpetkach...
AB: Mówi się, że pedaly też...

Numer Gadu-Gadu
1141814
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu