Wysłany: Nie 21 Lis, 2004 10:12 Jak od niej pożyczyc te simsy;/ plis szybko odpoweiddcie
a Wiec nawijam szybko.Jest sprawa-chciałabym miec simsy2,ma je tylko moja kolezanka no i chcialabym od biej pozyczyc je,to wtedy taki kolo przegra je,omijając te zabezpieczenia czyli:moj stary weźmie te simsy i da temu kolesiowi.Problem w tym,ze ta kolezanka łatwo sie nie zgodzi bo sie boi np ze porysuje sie plyta,albo po prostu NIE CHCE.A jak powiem że spytam sie mamy to ona powie zebym sie nie pytala [bo matka pozwoli,a ona nie.]Pomozcie,co mam powiedziec jej zeby sie namowila?
Femme Fatale Gość
Wysłany: Nie 21 Lis, 2004 10:24
Hmm... Sama nie wiem. Jeśli dziewczyna nie chce, kategorycznie odmawia, to raczej jej do tego nie zmusisz. Poproś ją ładnie, powiedz, że napewno jej nie porysujesz ani nie uszkodzisz, a jeśli coś się z tą płytą stanie - odkupisz. Bo masz inne wyjście?
Ps. Nic na siłę. Może ktoś inny ma tę grę i Ci pożyczy bez większych problemów?
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 21 Lis, 2004 10:27
własnie ona jedyna ma ale moaj psiapsióła tez tylko ze nie da sie u niej odpalic..ale dzieki za porade:)
Femme Fatale Gość
Wysłany: Nie 21 Lis, 2004 10:30
Spoko. A nie dałoby się zrobić, żeby ona była przy tym przegrywaniu u wszystko nadzorowała? Pewnie byłaby spokojniejsza.
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 21 Lis, 2004 10:31
nie da sie:(..By musiała jechac do tego kolesia a on mieszka z 30kilosów odemnie...ale i tak by sie jej nie chciało
Femme Fatale Gość
Wysłany: Nie 21 Lis, 2004 10:38
Aha... No to lipnie. No ale myślę, że jak jej to wszystko obiecasz i zaczniesz się zarzekać, że nic się płytce nie stanie - dla świętego spokoju Ci ją pożyczy. Powodzenia. ^^
KoT Gość
Wysłany: Nie 21 Lis, 2004 13:05
Witam.
Dokładnie. Nie masz innego wyjścia, jak tylko ładnie poprosić i zarzec się, że nic z płytą się nie stanie, a jeżeli tak, to odkupisz ją. Albo jeszcze dokładniej przeszukać płytotekę znajomych, może jednak się jakaś inna płytka zachowała?
Pozdrawiam
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 21 Lis, 2004 16:22
ufffff....powiedziałam :magda pozyczysz mi simys bo chce se przegac.A ona:no niewiem,to mojej siostry (10latek) spytaj sie jej.Pyatm sie jej siory a ona:niewiem,spytam sie mamy.Mama sie zgodziła!!!JUPI!!!Ale tylko musze teraz liczyc na to że ten kolo mi przegra... dzieki za wszystko:*:*
Femme Fatale Gość
Wysłany: Nie 21 Lis, 2004 16:28
Nie ma za co. ^^
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 23 Lis, 2004 17:59
KUR****!!Gdy próbuje uruchomic simsy pojawia sie,ze wystapił bład z aplikacja the sims 2...I trudno,simsy PRZEPADŁY...!!