| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
mój chłopak
Autor Wiadomość
Gość
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 18:43   mój chłopak

Nie wiem co zrobić. Mój chłopak mieszka bardzo daleko odemnie. Przez pewien czas byłą w nim zakochana, ale teraz juz go nie kocham i chciałabym z nim zerwac, ale nie wiem jak to zrobic, zeby nie mówić mu tego prosto w twarz. Moze mu tego nie mówić tylko sie z nim nie widywać????
Przejdź na dół
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 18:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

właœnie powinnaœ powiedzieć mu to prosto w twarz...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 18:51   

No coś Ty? Tak nie można robić - nie kocham go, to zostawiam bez słowa wyjaśnienia. Chłopak to nie zabawka, którą się pobawisz, znudzi Ci się i wyrzucisz jak niepotrzebnego śmiecia. Najlepiej powiedz mu to w twarz, otwarcie, ale delikatnie. Ewentualnie zadzwoń do niego, jeśli nie masz odwagi zrobić tego na żywo. Od zerwania nie uciekniesz, moja droga. Wink
Powrót do góry
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 19:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Właśnie! Pomyśl jak byś ty siem czuła jak chłopak w taki sposób by z tobą zerwał... Confused Chyba nie za dobrze. Atakto wszystko będzie jasne Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
KoT
Gość
PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 07:19   

Witam.
To prawda - nie uciekniesz. Choćbyś wybrała swój sposób, chłopak Cię znajdzie. I będzie chciał usłyszeć wyjaśnienia. A przez ten czas, w którym się nie odzywałaś, obwiniał siebie o wszystkie możliwe nieporozumienia. Odradzam. Powiedz mu to w cztery oczy. Delikatnie, ale z drugiej strony nie owijaj w bawełnę. To musi być proste, musi przyjąć do wiadomości: Zrywam z Tobą. Jeżeli powiesz to delikatnie i przyjmie, to dobrze. Jeżeli nie, trzeba będzie trochę bardziej bezpośrednio.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu