| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Ach, te włosy - kilka pytań.
Autor Wiadomość
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 18:01   

Po co golić włosy na rękach? Rolling Eyes Wg mnie to komicznie wygląda, kiedy skóra rąk jest całkowicie... łysa. Wink
Przejdź na dół
Gość
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 18:04   

Włąśńie kulaśnie to wygląda - sróbuj jak ci nie podpasuje to wiecej tego nie będziesz robić.
Powrót do góry
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 20:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gość - ale jak się to zrobi raz, to już chyba trzeba to robić zawsze...
Ula12 - a jak ty to zrobiłaś, że po 3 postach zgarnęłaś ostrzeżenie? Shocked A poza tym włosy raczej nie zanikają, no chyba że po zabiegu kosmetycznym. Ni eiwem bo się nie znam. Ale mi wcale nie zanikają na nogach.
Femme - zgadzam się z Tobą Wink

Numer Gadu-Gadu
2187507
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 20:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie trzeba tego robić zawsze. Ja gole nogi tylko latem i jak ide na basen. A ršk nie musisz chyba golić. Bez przesady

-------------
Jestem z siebie dumna to mój trzysetny poœcik biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 20:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Raczej napewno! Nie gol włosów na rękach! Co to w ogóle za pomysł Shocked Odrosną ci ciemniejsze i mocniejsze Exclamation
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 20:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Akacja - ja też głównie latem golę. A tak to np. dzisiaj poszłam na wf w rybaczkach i z owłosionymi nogami Laughing Ale nie widać ich tak bardzo. Poza tym nikt mi tego nie wypominał "a ty to se nogi ogol!". A na rękach nie mam zamiru golić. Po co mi to? Mam ładne ręce i nic nie potrzeba w nich zmieniać biggrin

Ps. Akacja - gratuluję 4 gwiazdki! Ja ostatnio uzyskałam 3, ale jeszcze chwila i też będę wiwatować 4. Damy radę biggrin

Numer Gadu-Gadu
2187507
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 21:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hue hue to tak do PS'a mychy ja mam od dzisiaj 3 gwiazdkę!!! Very Happy

Sorry za off-topa
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3687193
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 21:53   

Moja bratowa goli sobie włosy na rękach. Zaczęła i jakby teraz skończyła (27 lat Razz) to wyglądałaby jak małpa Neutral Po ok. roku golenia na rękach nie ma już ratunku, heh. Ja kiedyś zgoliłam ale tylko raz, nigdy więcej! (wyjaśniały i mam takie jak przedtem).
Włosy na nogach - raz na miesiąc, no w lecie to co 2-3 dzień. A wf? Ćwiczę w dresach (szare + bluzka po kolana <peace>). Wink
Powrót do góry
rodzynka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 26 Lis, 2004 10:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie watro golić włosów na rekach- naprawde, przerabiałam. Potem jak przestaniesz to rosną wszystkie na raz i wydaje sie ze jest ich wiecej. Już lepiej miec takie jakie masz niż je golić. Słyszałam ze można je przecierać wodą utlenioną i wtedy robią sie jasniejsze, ale nie wiem czy to tak naprawde działa
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2975498
ajeczka_11 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 26 Lis, 2004 17:45   Co do szamponu.... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz, znam i używam taki nie drogi szampon z firmy ziaja. (czekaj zobacze jak się nazywa...)To jest Platanica V czarna rzepa-do włosów z łupierzem i przetłuszczających sięSmile
Naprawdę warto-polecam,bo mam podobny problem;)

Numer Gadu-Gadu
7060471
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 26 Lis, 2004 18:02   

rodzynka napisał/a:
Słyszałam ze można je przecierać wodą utlenioną i wtedy robią sie jasniejsze, ale nie wiem czy to tak naprawde działa

I owszem, to zazwyczaj działa. Tylko należy to robić regularnie, na początku codziennie, potem już co 2-3 dni. Jednak jak się przestanie to ich naturalny (czyli np. czarny) kolor wraca.
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 27 Lis, 2004 20:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gaba - próbowałam to na nogach. I nic z tego - tylko podrażniła mi się skóra. A że to było lato rok temu, wstydziłam się nawet wyjść z domu w krótkich spodenkach. Na prawdę - miałam nogi prawie całe podrażnione i suchą skórę. Nie wiem, może jestem jedynym przypadkiem na miliony, ale jakoś tak wyszło. Całe szczęście po miesiącu balsamowania itp. zeszło. A po roku zaczęłam golić. Ale to jeśli chodzi o noig. A rąk nie będę ruszać, bo mam ładne Razz A mam jeszcze pytanie co do włosów: Po co wyrosły mi włosy wokół sutków? Na razie są nie widoczne, i tylko patrząc z boku się je widzi. Ale widziałam jak bratowa (dalej zwana intruzem) karmiła bratanka, to miała czarne(!) włosy wokół sutków. Po co to jest?

Numer Gadu-Gadu
2187507
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 27 Lis, 2004 21:06   

Mycha - nie mają one szczególnego celu. Poprostu są i będą (nie goli się ich).

Swoją drogą. Mi to z wodą utlenioną pomogło, moim koleżankom też. Wink
Powrót do góry
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 16:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem kobiety powinny golić większość owłosienia. Im gładsza skóra , tym lepiej..

z facetami jest nieco inaczej.... niektórzy i tak będą się golić, a inni raczej nie. a facet o goleniu włosów łonowych to raczej nigdy nie pomyśli nawet przez chwilę Wink

Numer Gadu-Gadu
1550297
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Czw 02 Gru, 2004 20:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmmm ktos tam napisal (bodajrze ula), ze wlosy sie oslabiaja - a i owszem ale od depilacji, a nie golenia.
ja wlosy na nogach i pod pachami zaczelam golic chyba w okolicach 7 klasy podstawowki i na dzien dzisiejszy odrastaja superszybko i super wielkie i super czarne i super twarde Wink wiec czas golenia jednak ma znaczenie.
dopiero depilacja daje jako taka gwarancje, ze wlosow bedzie mniej (ale zeby calkiem zniknely to chyba tylko laser) i beda slabsze.

co do wlosow na rekach, znam kilka takich panienek, co to robia... ale jak zaczynaja odrastac to to malo przyjemne w dotyku jest, ale zalezy co kto lubi, jak ktos ma czas i checi codziennie/co drugi dzien sie golic to prosze bardzo.

hmmm a z tym owlosieniem lonowym to roche mnie zaskoczylyscie, ze trojkacic oznacza stadium koncowe we wzroscie wlosow. mi sie zawsze wydawalo, ze to sprawa raczej indywidualna, co i jak zaczyna rosnac.

It`s not that gold
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu