Witam.
Młoda: Wczorajszą rozmową na czacie nie powinnaś się przejmować. I naprawdę, pomyśl, zanim coś takiego napiszesz, sama wiesz, że jest nieprawdą.
Pozdrawiam
Kocie, ja się nie przejmuje. To przecież tylko zdanie Tavion...
Chyba pomyliłeś się. Czy to nie miało być skierowane do Ona89 ?
Miałam chyba taką chwilę słabości, ale już mi przeszło i jest ok. Przyznam, że ktoś mi w tym pomógł
Uff.. nie znoszę jak ktoś pisze/mówi "Och.. mnie nikt nie lubi" lub "Nikt mnie nie kochaa... bee " ;pp
Tavion Gość
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 19:25
Ona, teraz będziesz mi wypominała, że tak do ciebie mówiłam?
Młoda, przy wszystkich nie mówi się o danej osobie. Ale cóż, dzięki. Może jeszcze powiesz, że używałam na czacie słowa ^jebane^ ?
To o czym gadamy na czacie, nie wydostaje się poza czata. Jasne?
Ona, teraz będziesz mi wypominała, że tak do ciebie mówiłam?
Młoda, przy wszystkich nie mówi się o danej osobie. Ale cóż, dzięki. Może jeszcze powiesz, że używałam na czacie słowa ^jebane^ ?
To o czym gadamy na czacie, nie wydostaje się poza czata. Jasne?
A co wstydzisz się tego ??
Może chciałam to powiedzieć... Nic do ciebie nie mam
Zaraz się pozabijamy przez ten czat Najlepiej będzie jak zapomnimi o wszystkim co tam na siebie pisałyśmy i będzie ok.
Tavion sorry za ten post i za to co pisałam na czacie
Malvina ciebie też przepraszam za mój post. Postaram się więcej nie pisać takich postów i nierozczulać się nad sobą.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
KoT Gość
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 23:08
Witam.
Młoda, tak...Słowa do Onej89, pomyłka. Natomiast Ona 89 - Spokojnie, Tavioneczkę troszkę poniosło Ale ja i tak bym się jej nie słuchał, taki ze mnie be dachowiec.
Pozdrawiam
Tavion Gość
Wysłany: Wto 23 Lis, 2004 18:55
Młoda napisał/a:
A co wstydzisz się tego ??
Może chciałam to powiedzieć... Nic do ciebie nie mam
A ty się Młodziutka nie wtrącaj, bo ja zacznę coś do ciebie mieć. A kto ze mną zadarł, zginął w butach!
(To nie groźba )
KoT Gość
Wysłany: Sro 24 Lis, 2004 13:49
Witam.
Przecież Tavion jest łagodna jak baranek, nie wierzcie jej . Ot, dużo mówi
Pozdrawiam
Femme Fatale Gość
Wysłany: Sro 24 Lis, 2004 14:50
Tavi barankiem? Do tego łagodnym? XDD KoT, skąd Ty się urwałeś?