no...może... :] w każdym razie czytał to z Kajtkiem,to chyba trochę dziwnie by było,gdyby odpisał-"TAk<IDA,KOCHAM CIE!!!"-No nie ?a jeszcze jedno-podobno dzisiaj w szkole się normalnie zachowywał
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 24 Lis, 2004 16:51
Idda- w związku z tym? Sorry,ale nie do końca zrozumiałam. Co z tego,że zachowywał się normalnie? Mialy miu wyrosnąć skrzydła i miał latać? Z Twojego postu wynika,że nie było Cię dzisiaj w szkole, więc prawdopodobnie,że Cię nie widział i nie miał do kogo krzyczeć,zeby się "odpier...." lub patrzeć się tak...dziwnie Dlatego zachowywał się "normalnie".
Mróweczka
Moim zdaniem ipka dostalaś mega kosza i mi jest strasznie smutno Ale to nawet mi Marek mówił.. Hmm.. że nie masz szans.. A on-jak się patrzeć miał? No normalnie się patrzał! Już bez beki. Kochasz-idziesz do niego jak jest i juz wiesz na stówkę o co biega, nie kochasz-dajesz sobie spokój. Proste
_________________ i znów zadaje sobie pytanie...: czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie?