| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
romans
Autor Wiadomość
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 11:38   

Hehe, i dobrze robisz. Wink Pisałam już wyżej, żebyś został ze swoim obecnym chłopakiem. 3mam kciuki.
Przejdź na dół
ledka
Gość
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 15:29   

bez ostrych słow sie obeszło tylko był placz z mojej strony powiedzial ze ze mnie nie zrezygnuje i wszystko powiedzial mojemu chłopakowi.zerwall ze mna. jestem zalamana. ale moglam sie spodziewac co z tego wyniknie
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 19:01   

Witam.
Mogłaś się spodziewać, owszem. Ale to nie oznacza, że facet powinien powiedzieć Twojemu chłopakowi. Mimo wszystko. Chociaż Twoja zdrada wyszła na jaw i jest to swoista sprawiedliwość...Może się Wam jeszcze ułoży, nie trać nadziei.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 19:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

przeciez ten goœć razem z Tobš zdradzał Twojego chłopaka. To nie jest wina jednej ze stron tylko rozłozona (choć bardziej Twoja to jasne). Widac że ten z którym romansowałaœ nie był wart tego wszystkiego. A chłopak Twój postšpił dobrze i sie mu niedziwie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
ledka
Gość
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 19:21   

z moim chłopakiem to juz koniec :cry: niestety porozmawialismy spokojnie i jednak nigdy nie bezie juz tak samo powiedzial ze mozemy sie qumplowac ale to wszystko, rozmawial tez ztym moim "kochankiem" ale o czym to juz nie wiem bo nie przymnie ale to juz mnie nie interesuje teraz zrobilo mi sie lzej ze juz nie musze tego wszystkiego ukrywac i jestesmy razem juz jawnie zobaczymy jak mi sie z nim ulozy
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Wto 23 Lis, 2004 19:27   

Cóż... Trzeba płacić za błędy. Wink Mam nadzieję, że ten związek będzie trwalszy. Pozdrawiam. Smile
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 07:27   

Witam.
Czyli Twój kochanek to...wymusił. No ciekawy sposób, pomógł Ci w wyborze - na swoją korzyść. Nie twierdzę, że jest to jakieś bardzo zgodne z moim poczuciem moralnym, ale poskutkowało.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
ledka
Gość
PostWysłany: Sro 24 Lis, 2004 18:35   

nie przesadzajcie bo przedstawiacie go jakby byl kims okropnym, a to wcale nie jest mam jakos tak dziwnie ze jak zakocham sie w chlopaku to on traktuje mnie jak powietrze dopiero poo pewnym czasie zakochuje sie bez opamietania. to jest dziwne ja za nim latam jak glupia a on mnie olewa a potem wszystko sie odwraca. i tak bylo z moim piewszym chlopakiem i obecnym. zreszta obecny tez zucildziewczyne dla mnie chociaz ja tego nie chcialam
juz sie calkiem w tym pogubilam
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Czw 25 Lis, 2004 11:26   

Witam.
Co nie zmienia faktu, że facet to wymusił. No, ale ja się nie wtrącam i kończę wypowiedzi w tym temacie, uważając go za zamknięty (nie, nie zamknę go, bo jestem prawie pewien, że ktoś jeszcze będzie chciał wyrazić swoje zdanie) Chyba, że Ty, ledko, również uważasz go za zamknięty - po prostu napisz. I też się pogubiłem.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu