Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Czw 25 Lis, 2004 14:13
niektórzy mogą to uznać za odświezanie nowych tematów ale ja dopiero dzisiaj zaczełam od 16 listopada sprawdzać dojrzewanie na trudnych pytaniach
a więc moja matka zaczęłą również niedawno uważać że ejstem w ciązy... za przeproszeniem poj*ebało ją. W takim stanie rzecyz muszę koniecznie wybrać się do ginekologa aby udowodnic jej że z nikim się nie puszczałam. Jeszcze raz powtarzam że opisze tu całą wizytę =) albo w innym topicu
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Femme Fatale Gość
Wysłany: Czw 25 Lis, 2004 14:30
Wieeerzba... o,O" No to przerypane, ja Ci współczuję. Na jakich podstawach Twoja mama uważa, że jesteś w ciąży? -_-" Tylko dlatego, że nie dostałaś miesiączki? Macica nie zegarek. 3mam kciuki. ;*
Wysłany: Czw 25 Lis, 2004 14:41
na takich podstawach że brat wykapował matce że sie z kimś tam mamlałam... a to ze sie z kimś mamlałam od razu musi znaczyć ze się musiałam z kimś *pieprzyć*? moja matka jest nienormalna...
wybiorę się może jeszcze w lsitopadzie, może dopiero w grudniu.. jeśli będą terminy..
Femme Fatale Gość
Wysłany: Czw 25 Lis, 2004 14:55
O dżizas. Ja bym brata chyba wykastrowała, ukamieniowała i zlinczowała. Potem pobawiłabym się zwłokami. Co za przebrzydły padalec! -_-" Nie bój żaby, Wierzba, to nic strasznego (chyba, bo nie byłam ).
Wysłany: Czw 25 Lis, 2004 15:12
no poza tym że wykapował jeszcze to że piłam alkochol... że jest okropny, wkurzjaący i wogóle to jest fajny... - -"
mam nadzieje ze to nie będzie nic strasznego =( <chlip>
Wysłany: Nie 28 Lis, 2004 20:44
no jednak nie opisze Wam mojej wizyty u ginekologa.. przynajmniej nie teraz.
Dziś w nocy dostałam okres, ykhym tzn. nad ranem =) (jak się idzie spać wpół 6 do 10:30 to jest nad ranem =D).
Więc: jak narazie wszystko w porządku, opłacało się poczekać te kilkanaście dni.
Nie jestem w ciaży, moja matka moze mnie serdecznie pocałować.
Pozdrawiam ^^