A no, mnie teraz "tam" swędziało, bo często tak mam. Ale chyba wiem dlaczego, i się tym nie martwię. To możebyć przez to, że mam długie włosy łonowe, i nie raz "nakryłam" je, jak mi tam wlazły i swędziało A pachy to mnie nie swędzą, mimo że rosną mi włosy. Ale mam w klasie koleżankę, która jeszcze się nie rozwija, bynajmniej wiem że nie ma w ogóle biustu i włosów pod pachami, i chyba nie ma śluzu, bo kiedyś obiecałyśmy sobie, jak byłyśmy najlepszymi kumpelami, że będziemy sobie wszystko mówić... Ale mniejsza o to, ją też bardzo często swędzą pachy. I powtarzam, jeszcze nie jest rozwinięta. Mi się wydaje, że się rzadko myje. Ja się myję co dwa-trzy dni, i nie mam problemów ze śwądem, tylko tam na dole swędzi. Ale to też może mnie swędzieć z nadmiaru śluzu, bo nie raz już mi się go tam dużo zebrało.
A co do wypowiedzi Femme Fatale: ja nie znoszę jogurtów
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
jezu co ja czytam jakaś nina_006 myje sie co 4 dni!!!!! ja od urrodzenia myje sie codziennie. Jak można nie odczuwać potrzeby mycia sie powiedz mi proszee!?
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 06:43
mycha92 napisał/a:
A no, mnie teraz "tam" swędziało, bo często tak mam. Ale chyba wiem dlaczego, i się tym nie martwię. To możebyć przez to, że mam długie włosy łonowe, i nie raz "nakryłam" je, jak mi tam wlazły i swędziało
Nie sądzę, żeby to były włosy łonowe. Chyba, że masz aż tak długie. o,O"
mycha92 napisał/a:
A co do wypowiedzi Femme Fatale: ja nie znoszę jogurtów
No i? Co z tego? Jak mus to mus, one pomagają po kuracji antybiotykowej.
Gość
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 07:48
jest też taki PIKOVIT ale to dla dzieci(ty też możesz brać) i bierze sie go zamiast jogurtów
Femme: hmmm, no długie są, ale raczej przeciętne A ciekawe co by było, jakbym zgoliła... ale nie chcę golić, bo kiedyś obcięłam kawałek, i mnie swędziało, chociaż nie jechałam po skórze, tylko "w powietrzu". No ale nie mogłam wytrzymać ze śwądu. Blech! Ale w takim razie co to jest?
Rodzynka: i co z tego? To jest raczej jej prywatna sprawa, a że ty się myjesz codziennie to twoja stprawa. Aha, i słowo "Jezu" pisze się z dużej litery, moja droga katoliczko... W dodatku to początek zdania...
aniusia Gość
Wysłany: Pon 22 Lis, 2004 17:46
a jak ja mam tak ze mnie swedzi zakonczenie odbytnicze? bo raz widzialam takie dziwne robaki :( co to oznacza (czy to sa plemniki - ja jeszcze nigdy nie kochaqlam sie z niczym)? jestem chora na cos? jesli tak to na co i co mam zrobic zeby przestac byc chora? POMOZCIE PLOSIE!!! :roll: :roll: :roll:
Blech! Owsiki są okropne. Chociaż nigdy ich nie miałam, ale miałam miesiąc temu o nich na przyrodzie. Nawet było o tych obrzydliwstwach na sprawdzianie. Moja koleżanka ma owsiki. Ale czy jest to możliwe, żeby owsiki były na wzgórku łonowym, jak się nie ma tam włosów? A plemniki to nie są Plemniki to komórki zarodcze mężczyzn, a nie robaki
Cześć.
Od dwuch dni swędzą mnie okolice cewki moczowej i pochwy. Jest to dosć irytujące, szczególnie jak gdzieś idę.Trudno mi siedzieć w miejscu, jak mnie tam mocno swędzi, a przecież drapać si.ę nie będę. Czy to jakaś oznaka dojrzewania, czy jakieś interakcje antybiotyku(przeziębiona jestem)?
Możesz mieć tesh uczulenie na proszek w którym pierzesz/mama ci pierze bieliznę...
Chcialbym was poinformowac ze osoba piszaca o ni plemnikach ni owsikach jest poprostu zwyklym oszustem ! Z tego IP byly juz pisane prostackie prowokujace posty.
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Tak mi się wydaje, że nt. co to jest (to na c...)?? pisał/a też znana osoba. Nie powiem kto, bo się raczej domylicie. Ja się tak nie będę wyrażać, ale co może być obraźliwym i aroganckim słowem na C? Sorry za off.